Τάμτα: Δοκίμασε το κόκκινο κραγιόν της για σέξι χείλη

Δες εδώ όλα τα αγαπημένας μας κόκκινα κραγιόν.
Τάμτα: Δοκίμασε το κόκκινο κραγιόν της για σέξι χείλη



Αν έπρεπε να φοράω μόνο ένα κραγιόν για το υπόλοιπο της ζωής μου θα ήταν σίγουρα το κόκκινο. Είναι με διαφορά το πιο σέξι χρώμα, ταιριάζει με όλα τα στυλ, με όλα τα ρούχα και φυσικά με τα περισσότερα μακιγιάζ. Θέλεις να αποκτήσεις και εσύ λοιπόν τα σέξι χείλη της Τάμτα; Ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία και θα έχεις χείλη για φίλημα.

Ξεκίνα με απολέπιση. Ναι, και τα χείλη σου χρειάζονται απολέπιση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις αλλά ο πιο γνωστός είναι να φτιάξεις ένα μείγμα με καστανή ζάχαρη και λάδι. Μόλις τελειώσεις με αυτό βάλε ένα βάλσαμο χειλιών για να ενυδατωθούν.

Όταν το απορροφήσει είναι έτοιμη για το βάψιμο. Κάνε πρώτα το περίγραμμα με ένα κόκκινο μολύβι. Μόλις έχεις φτιάξει το σχήμα γέμισε τα χείλη με το ίδιο μολύβι. Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν σου θα είναι πιο σταθερό.

Τώρα βάψε τα χείλη σου με το κραγιόν. Φρόντισε να το απλώσεις με ένα πινέλο και όχι κατευθείαν από τη συσκευασία. Μόλις απλώσεις τη πρώτη στρώση άπλωσε μια λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη. Με ένα φαρδύ πινέλο πέρασε λίγη πούδρα από πάνω, βγάλε την χαρτοπετσέτα και άπλωσε την τελευταία στρώση. Voilà!