Τώρα μπορείς να αγοράσεις second hand καλλυντικά! Εσύ θα το δοκίμαζες;

Μπορείς μέχρι και να πουλήσεις τα καλλυντικά σου!
Τώρα μπορείς να αγοράσεις second hand καλλυντικά! Εσύ θα το δοκίμαζες;



Εκεί που έχεις αποδεχτεί ότι δεν είναι κακό να ψωνίζεις από second hand ήρθε η ώρα να αποδεχτείς κάτι διαφορετικό. Υπάρχει μία ιστοσελίδα από όπου μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις καλλυντικά. Προς το παρόν ακούγεται συνηθισμένο. Η διαφορά με τα υπόλοιπα καταστήματα είναι πως τα καλλυντικά που αγοράζεις είναι second hand και πωλούνται σε μειωμένη τιμή.

 

 

Η λογική της ιστοσελίδας (glambot.com) είναι να μην αφήσεις κανένα καλλυντικό να πάει χαμένο. Σίγουρα θα έχεις προϊόντα στη συλλογή σου που δεν χρειάζεσαι πια ή θα είχες παραγγείλει κάποιο και δεν θα σου ήρθε αυτό που είχες παραγγείλει αρχικά.

 

 

Ανάλογα με την ποσότητα που έχει απομείνει και στην κατάσταση που βρίσκεται το προϊόν διαμορφώνεται και η τιμή του. Η αλήθεια είναι πως θα βρεις πολύ καλές ευκαιρίες σε γνωστές μάρκες αλλά εδώ μπαίνει και ένα εμπόδιο.

 

 

Δεν ακούγεται και απόλυτα ασφαλές. Αν δεν το γνωρίζεις ήδη μπορείς να μεταφέρεις μικρόβια. Τι γίνεται όταν αυτά είναι μολυσμένα; Θέλει προσοχή λοιπόν. Για παράδειγμα αν αγοράσεις ένα κραγιόν μπορείς να το βάλεις μερικά δευτερόλεπτα σε οινόπνευμα.

 

Αν ψωνίζεις από second hand  θα σε βοηθήσουν αυτές οι συμβουλές.