Γέμισε το νεσεσέρ σου με μαύρα καλλυντικά! Sexy!

Καιρός να τολμήσεις κάτι διαφορετικό!
Γέμισε το νεσεσέρ σου με μαύρα καλλυντικά! Sexy!



Back to black όπως έγραψε η fashion editor μας στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όταν ανέβασε μία selfie με μαύρο κραγιόν. Έτσι και εδώ θα βρεις “back to black” καλλυντικά που πρέπει να αποκτήσεις. Θα βρεις κραγιόν, μάσκαρα, σκιές και φυσικά eyeliner. Όλα αυτά σε μαύρο χρώμα. Τώρα είναι η ιδανική εποχή να τα ψωνίσεις ώστε να προλάβεις να πειραματιστείς πριν τις εμφανίσεις στα πάρτι των Χριστουγέννων! Μέχρι τότε θα ξέρεις να βάφεσαι σαν μια πραγματική make-up artist.

 

 

Η μάσκαρα, το eyeliner και οι σκιές είναι συνηθισμένο να τα χρησιμοποιείς σε αυτό το χρώμα. Όχι όμως τόσο σε κραγιόν. Θέλει ένα πιο ιδιαίτερο στυλ χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Βλέπε την Τόνια, την fashion editor, πήρε το καινούργιο μου κραγιόν και το δοκίμασε πάνω της ενώ κάθε μέρα έρχεται με nude κραγιόν εκτός από μία φορά που τόλμησε κόκκινο! Βλέπεις λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να είσαι goth, hipster ή κάτι άλλο για να το βάλεις και εσύ. Ένα casual στυλ είναι ό,τι πρέπει για να το υποστηρίξεις σωστά.