Αυτό το παστέλ μακιγιάζ φοριέται ακόμα και το φθινόπωρο

Το τέλειο cosy look για σένα!
Αυτό το παστέλ μακιγιάζ φοριέται ακόμα και το φθινόπωρο



Όταν ακούς την λέξη ‘παστέλ’ σίγουρα δεν σκέφτεσαι το φθινόπωρο όπου πίνεις τη ζεστή σοκολάτα σου και χαζεύεις τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα. Το μυαλό σου πάει στην άνοιξη. Με τον σωστό τρόπο όμως μπορείς να κάνεις παστέλ μακιγιάζ και αυτή την εποχή. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα εντελώς ‘ανοιξιάτικα χρώματα’ όπως είναι το βεραμάν, το ροζ και το γαλάζιο. Φυσικά όμως οι αποχρώσεις δεν σταματούν εκεί!

Δημιούργησε το  τέλειο φθινοπωρινό παστέλ μακιγιάζ με μπεζ, κίτρινες, μοβ και σκούρο ροζ αποχρώσεις. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο ζεστό και cosy look για αυτή την εποχή.

 

Στα μάτια μπορείς να παίξεις με όλες τις αποχρώσεις που προανέφερα. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα σέξι smoky eye με μοβ σκιές ή να κρατήσεις τα μάτια σου πιο ήσυχα με τις μπεζ σκιές.

Στα χείλη βάλε κάποια απόχρωση του σάπιου μήλου ή απλά ένα σκούρο ροζ. Κολακεύει πολύ τα χείλη και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το χρώμα όμως δεν περιορίζεται στα μάτια ή στα χείλη. Πρέπει να βρεις και την τέλεια απόχρωση για το ρουζ. Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κάποιος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσεις την ίδια σημασία στο βάψιμο. Το ρουζ είναι αυτό που φροντίζει το δέρμα σου να φαίνεται ‘ζωντανό’.

Παρακάτω σου βρήκαμε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις αυτό το φθινοπωρινό look!