Το concealer είναι το καλλυντικό που θα σου δώσει τα πιο σέξι χείλη

Μάθε το κόλπο των celebrity!
Το concealer είναι το καλλυντικό που θα σου δώσει τα πιο σέξι χείλη



Το πιο πιθανό είναι να μην γνωρίζεις όλες τις χρήσεις του concealer. Έχεις συνηθίσεις να καλύπτεις τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καλύπτεις τα σπυράκια με αυτό, πρόσφατα έμαθες επίσης ότι βγαίνει και σε διάφορα χρώματα για να καλύπτεις καλύτερα όλες τις ατέλειες όπως είναι οι κοκκινίλες. Ήξερες όμως πως με το concealer μπορείς να τονίσεις περισσότερο τα χείλη σου για να κάνουν εντύπωση;

Ναι καλά άκουσες! Το concealer θα σε βοηθήσει τα αποκτήσεις τα σέξι χείλη του Hollywood. Αν προσέξεις τις celebrity όταν φορούν κραγιόν φαίνεται πάντα τόσο έντονο και το περίγραμμα τόσο καθαρό ενώ όταν το προσπαθείς το αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ τόσο ωραίο. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

● Ας τα πάρουμε από την αρχή. Για τέλεια σαρκώδη χείλη κάνε πρώτα απολέπιση για να φύγουν όλα τα πετσάκια. Μπορείς να φτιάξεις ένα μείγμα από καστανή ζάχαρη και λάδι ή να χρησιμοποιήσεις μια ζεστή παλιά πετσέτα που είναι πιο άγρια.

● Ώρα για ενυδάτωση. Άπλωσε ένα lip balm στα χείλη σου και περίμενε μέχρι να το απορροφήσει.

● Κάνε το περίγραμμα των χειλιών στο χρώμα του κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις. Είναι πολύ σημαντικό η άκρη να είναι μυτερή για να φτιάξεις αυτό το clean περίγραμμα. Για περισσότερη διάρκεια γέμισε τα χείλη σου με το ίδιο μολύβι.

● Άπλωσε τώρα το κραγιόν με ένα πινέλο. Έτσι μπορείς να φτάσεις το κραγιόν στις άκρες.

● Ακούμπησε μια πολύ λεπτή χαρτοπετσέτα στα χείλη σου και με ένα πινέλο πέρασε λίγη πούδρα. Βγάλε την πετσέτα και πέρασε άλλη μία στρώση.

● Φίλα ένα χαρτί (κατά προτίμηση κουζίνας που αντέχει πιο πολύ) για να βγάλεις ό,τι περισσεύει.

Καιρός για το concealer. Χρησιμοποίησε ένα που να είναι λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα σου και άπλωσέ το με ένα μικρό πινέλο γύρω από το περίγραμμα των χειλιών. Θέλει προσοχή οπότε μην το βιαστείς. Αυτό ήταν! Έκανες τα χείλη σου να κάνουν “pop out” όπως λένε στο εξωτερικό!