Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Βάψε τα χείλη και τα νύχια σου κόκκινα

Ακολούθησε το παράδειγμα της Alessandra Ambrosio.
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Βάψε τα χείλη και τα νύχια σου κόκκινα



Αποφάσισες να φορέσεις απόψε ένα total white outfit και ψάχνεις τρόπους για να κάνεις εντύπωση; Η Alessandra Ambrosio είναι το καλύτερο παράδειγμα για να πάρεις ιδέες. Όπως και εκείνη βάψε τα χείλη και τα νύχια σου κόκκινα. Επειδή όμως έχει κάνει ένα πιο ατημέλητο beauty look (βλέπε τα φρύδια), μην κάνεις τα τέλεια κόκκινα χείλη. Κράτησε το χρώμα όσο πιο φυσικό γίνεται. Πώς θα το πετύχεις;

● Για τέλεια χείλη χρειάζεται να κάνεις απολέπιση ώστε να φύγουν όλα τα πετσάκια. Φτιάξε ένα μείγμα από καστανή ζάχαρη με λάδι ή ζέστανε μια άγρια παλιά πετσέτα και τρίψε τα χείλη σου.

● Στη συνέχεια χρειάζονται ενυδάτωση για να μαλακώσουν. Βάλε ένα lip balm και περίμενε μέχρι να το απορροφήσει καλά.

● Κανονικά θα έκανες το περίγραμμα τώρα αλλά για να πετύχεις το look της Ambrosio πρέπει να βάλεις απλά ένα primer στα χείλη σου και με ταμποναριστές κινήσεις να βάλεις το κραγιόν. Έτσι να πετύχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

● Ώρα για το μανικιούρ! Για να σου κρατήσει το μανικιούρ πρέπει να έχεις αφαιρέσει πολύ καλά τη λιπαρότητα στα νύχια σου. Αυτό σημαίνει ότι και άβαφα να έχεις τα νύχια σου πρέπει να τα περάσεις με λίγο ασετόν.

● Τώρα μπορείς να περάσεις στο επόμενο βήμα που είναι να βάλεις basecoat. Αυτό είναι για να προστατέψεις τα νύχια σου από το χρώμα αλλά και για να μείνει το βερνίκι σταθερό.

● Πέρασε την πρώτη στρώση από το βερνίκι σου, περίμενε δύο λεπτά και πέρασε την δεύτερη ώστε το χρώμα να έχει καλύτερη απόδοση.

● Τέλος, μόλις στεγνώσουν λίγο τα νύχια σου πέρασε ένα top coat για να “κλειδώσεις” το χρώμα.