Εσύ πλένεις ακόμα το πρόσωπό σου μόνο με νερό;

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες λοσιόν, τζελ καικρέμες καθαρισμού.
Εσύ πλένεις ακόμα το πρόσωπό σου μόνο με νερό;



Εσύ ακόμα πλένεις το πρόσωπό σου με απλό νεράκι; Ξέρω, πολλές φορές σκέφτεσαι αν αξίζουν τα λεφτά για τόσα καλλυντικά γιατί ίσως να είναι όλα της φαντασίας σου έτσι κι αλλιώς οι πρόγονοί μας δεν είχαν τόσες κρέμες και λοσιόν. Δεν έχεις και άδικο. Είναι όμως άλλες εποχές τώρα γιατί ζεις παραπάνω χρόνια άρα πρέπει να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου όσο μπορείς. Φυσικά και δεν γίνεται να αντισταθείς τη γηρατειά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφεθείς στο χρόνο γιατί καλώς ή κακώς ζεις σε μια εποχή που μετράει η εξωτερική ομορφιά σε οτιδήποτε και αν κάνεις. 

Εγώ θα σου μιλήσω για το πιο απλό το οποίο είναι η καθαριότητα του προσώπου. Από εκεί ξεκινάνε όλα... Καλό και το νερό με το σαπουνάκι που πλένεις το πρόσωπό σου αλλά γιατί να μην δώσεις μερικά θρεπτικά συστατικά παραπάνω στο δέρμα σου; Υπάρχουν διάφορα λοσιόν, τζελ και κρέμες που καθαρίζουν το πρόσωπό σου σε βάθος αλλά παράλληλα ενυδατώνουν, αφαιρούν το μακιγιάζ και άλλα πολλά. Καλύτερο δεν ακούγεται;

Καταλαβαίνω ότι είναι μπέρδεμα όλες αυτές οι κρέμες γιατί και μένα με κουράζουν καμιά φορά όλα αυτά αλλά γι' αυτό είμαι εγώ εδώ. Σου έχω μαζέψει παρακάτω μερικά προϊόντα καθαρισμού προσώπου για να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορείς να βρεις στην αγορά. Σίγουρα όταν θα ξεκινήσεις να πλένεσαι με κάτι τέτοιο θα δεις διαφορά (μετά από μερικές χρήσεις).