Προστάτεψε τα χείλη σου από τον καιρό με τα καλύτερα lip balm

Απόκτησε χείλη για φίλημα!
Προστάτεψε τα χείλη σου από τον καιρό με τα καλύτερα lip balm



Άρχισαν ήδη να σκάνε τα χείλη σου; Καιρός να αρχίσεις πάλι την ενυδάτωση. Τα σκασμένα χείλη είναι ο εχθρός του κραγιόν γιατί δεν μπορεί να στρωθεί ομοιόμορφα. Εκτός από αυτό είναι και ενοχλητική η αίσθηση των ξηρών χειλιών γιατί νιώθεις πως σε “τραβούν”. Η πρώτη σκέψη είναι να βάζεις συνέχεια lip balm στα χείλη σου αλλά η αλήθεια είναι πως κάνεις χειρότερη ζημιά.

Όταν βάζεις συνέχεια βάλσαμο χειλιών στα χείλη σου δεν προλαβαίνει να παράγει τη δική του λιπαρότητα με αποτέλεσμα εσύ να νιώθεις συνέχεια τα χείλη σου ξηρά μόλις ξεχάσεις να βάλεις το lip balm. Ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα σκασμένα χείλη είναι να βάζεις το βάλσαμο μόνο όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη. Τις υπόλοιπες μέρες δύο φορές την ημέρα αρκεί.

Εκτός όμως από την ενυδάτωση πρέπει να κάνεις και απολέπιση στα χείλη για να διώξεις όλα αυτά τα ενοχλητικά πετσάκια. Πώς θα το κάνεις αυτό; Φτιάξε ένα μείγμα από καστανή ζάχαρη και ελαιόλαδο. Βάλε μια μικρή ποσότητα στα χέρια σου και τρίψε το απαλά στα χείλη σου. Αυτό πρέπει α γίνεται για μερικά λεπτά, 1-2 φορές την εβδομάδα. Τώρα τα χείλη σου είναι έτοιμα για πολλά καυτά φιλιά!