Όλες οι μάσκαρα που σου δίνουν μακριές βλεφαρίδες σαν της Ήβης Αδάμου

Τώρα μπορείς να έχεις και εσύ έντονο βλέμμα!
Όλες οι μάσκαρα που σου δίνουν μακριές βλεφαρίδες σαν της Ήβης Αδάμου



Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε την τέλεια βλεφαρίδα; Εκείνη που δεν χρειάζεται ψεύτικες για να αναδειχθεί. Δυστυχώς λίγες γυναίκες έχουν από φυσικό τους μακριές βλεφαρίδες. Ενώ υπάρχει λύση, τα extension βλεφαρίδας, εμείς σαν #FollowMe θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις κάτι πιο προσωρινό όπως είναι μια καλή μάσκαρα για να πετύχεις τις υπέροχες βλεφαρίδες της Ήβης Αδάμου!

Ενώ είναι πάρα πολύ της μόδας τα extension στις βλεφαρίδας είναι αρκετά καινούργιο και δεν έχει σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη άποψη αν κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν επηρεάζει τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Φυσικά ούτε αυτό είναι μόνιμο αλλά ξέρεις ήδη πως ό,τι πρόσθετο βάζεις στο σώμα σου όπως είναι και τα κανονικά extension τελικά κάνει ζημιά.

Η μάσκαρα είναι η καλύτερη λύση! Πρέπει να δοκιμάσεις αρκετές γιατί η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες. Ο σωστός τρόπος για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι να σκουπίζεις το βουρτσάκι πριν το περάσεις από τις βλεφαρίδες. Αυτό γίνεται επειδή έτσι δεν θα κολλήσουν οι τρίχες μεταξύ τους. Είναι προτιμότερο να βάλεις πολλές στρώσεις μέχρι να καταφέρεις τις μακριές βλεφαρίδες παρά να απλώσεις μία χοντρή στρώση. Έτοιμες οι μακριές βλεφαρίδες!