Ήξερες ότι το σεσουάρ δεν είναι μόνο για να στεγνώσεις τα μαλλιά; Δες όλες τις χρήσεις του εδώ

Ναι, μπορείς να κάνεις να στεγνώσει το μανικιούρ σου πιο γρήγορα.
Ήξερες ότι το σεσουάρ δεν είναι μόνο για να στεγνώσεις τα μαλλιά; Δες όλες τις χρήσεις του εδώ



Το σεσουάρ το χρησιμοποιείς για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου αλλά ήξερες ότι μπορεί να σου λύσει τα χέρια και σε άλλες περιπτώσεις; Αν αντιμετωπίζεις τα παρακάτω προβλήματα ξέρεις πλέον πως η λύση είναι το σεσουάρ. Έχεις πάντα πρόβλημα να ξεκολλήσεις την τιμή από τα παπούτσια; Το σεσουάρ θα σε σώσει! Δες τι άλλο μπορεί να κάνει.

 

● Θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου μετά το ντουζ; Η λύση δεν είναι να το σκουπίζεις με την πετσέτα γιατί ξέρεις ήδη από πείρα ότι δεν λειτουργεί αυτό. Βάλε το σεσουάρ στο ζεστό αέρα με κατεύθυνση τον καθρέφτη. Επιτέλους θα μπορείς να δεις το εαυτό σου πάλι!

● Αγόρασες καινούργια παπούτσια αλλά το αυτοκόλλητο της τιμής δεν λέει να βγει με τίποτα. Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ θα μαλακώσει την κόλλα. Έτσι, το αυτοκόλλητο θα βγει χωρίς να σκιστεί.

● Θέλεις έντονη καμπύλη στις βλεφαρίδες σου αλλά το ψαλιδάκι που έχεις δεν κάνει τίποτα; Ζέστανέ το με το σεσουάρ και ζέστανέ το ξανά. You're welcome!

● Έβαψες τα νύχια αλλά βιάζεσαι για να φύγεις; Για να στεγνώσεις τα νύχια σου πιο γρήγορα βάλε το σεσουάρ στο κρύο αέρα και κράτησέ το από μια απόσταση τριάντα εκταοστών και έτσι το μανό θα στεγνώσει πιο γρήγορα.

● Αν χρησιμοποιείς αποτριχωτικές ταινίες που πρέπει να τις τρίψεις για να ζεσταθούν μπορείς να γλυτώσεις τόσο κόπο χρησιμοποιώντας το σεσουάρ.

● Τσακαλώθηκε η μπλούζα σου αλλά δεν έχεις τον χρόνο να βάλεις σίδηρο; Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ θα κάνει την μπλούζα σαν καινούργια.

● Έπεσε λίγο κερί στο τραπέζι; βάλε το σεσουάρ στον ζεστό αέρα ώστε να λιώσει το κερί. Πέρασε ένα νωπό πανάκι και το κερί θα φύγει πανεύκολα!

Διάβασε επίσης:

Μαλλιά αλά Hollywood χωρίς κομμωτήριο