Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κάνουν το μακιγιάζ σου πιο glamorous: Κάνε το όπως η Μελίνα Μακρή

Εδώ θα βρεις και τις πιο ωραίες βλεφαρίδες!
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κάνουν το μακιγιάζ σου πιο glamorous: Κάνε το όπως η Μελίνα Μακρή



Θαυμάζεις πάντα το ωραίο μακιγιάζ των celebrity στο κόκκινο χαλί; Όσες φορές και να το έχεις επιχειρήσει μόνη σου δεν το έχεις πετύχει. Ήξερες όμως ότι δεν τα καταφέρνεις επειδή δεν βάζεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες; Ναι, είναι ένα βάσανο μέχρι να μάθεις να τις τοποθετείς σωστά όμως αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Οι παρακάτω συμβουλές θα σου λύσουν τα χέρια.

● Πρώτα απ' όλα προτού τοποθετήσεις τις βλεφαρίδες πρέπει να τις μετρήσεις στο μάτι σου. Βάλε την ψεύτικη βλεφαρίδα στο μάτι χωρίς κόλλα και δες αν είναι πιο μεγάλη από το βλέφαρό σου. Αν είναι, κόψε λίγο από την εξωτερική γωνία. Α κόψεις από την εξωτερική θα φύγουν οι κοντές τρίχες με αποτέλεσμα να μην φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα.

● Ώρα για την κόλλα. Ίσως να χρειαστεί να πάρεις μια καλύτερη κόλλα από αυτό που έρχεται μαζί με τις βλεφαρίδες. Δεν είναι απαραίτητο όμως, μπορεί εσένα να σου κάνει. Άπλωσε μια καλή ποσότητα και περίμενε να στεγνώσει λίγο, τουλάχιστον 30”. Αν το τοποθετήσεις όσο η κόλλα είναι υγρή δεν θα κολλήσει ποτέ και θα χαλάσεις το μακιγιάζ σου.

● Επειδή τα δάχτυλα δεν είναι τόσο λεπτεπίλεπτα σε σχέση με το μάτι προτίμησε να τις βάλεις με ένα παλιό τσιμπιδάκι φρυδιών για να φτάνεις καλύτερα στις γωνίες.

● Μόλις τις βάλεις πρέπει να τις αφήσεις να στεγνώσουν καλά οπότε μπορείς εκείνη την ώρα να συνεχίσεις με το βάψιμό σου. Μόλις τελειώσεις βάλε μάσκαρα στις δικές σου βλεφαρίδες για να μην ξεχωρίζουν από τις ψεύτικες.

● Για να τις χρησιμοποιήσεις και περισσότερες φορές από μία θυμήσου να τις ξεβάψεις και να βγάλεις την κόλλα όταν γυρίσεις στο σπίτι. Κρίμα είναι να πάνε χαμένες!

Διάβασε επίσης:

Ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς; Δοκίμασε τις creative ψεύτικες βλεφαρίδες