Ό,τι χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό μπάνιο

Απόλαυσε μια βραδιά μόνη σου!
Ό,τι χρειάζεσαι για ένα απολαυστικό μπάνιο



Σαν μια πολυάσχολη γυναίκα που είσαι χρειάζεσαι μερικές στιγμές να χαλαρώσεις. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ εύκολο να τις βρεις όπου θα είσαι εντελώς μόνη και χωρίς υποχρεώσεις που σε καίνε αλλά πρέπει να φριντίζεις και τον εαυτό σου για να μην πάθεις υπερκόπωση.

Εγώ θα σου πρότεινα μια ίσως ξεπερασμένη λύση αλλά σίγουρα αποτελεσματική, να χαλαρώσεις στη μπανιέρα σου. Λέω ότι είναι ξεπερασμένη γιατί στους ρυθμούς που κινείσαι απλά δεν έχεις τον χρόνο αλλά και το η μόδα δεν προβάλλει πια τα απλά μπάνια στο σπίτι σου αλλά τα περίεργα σπα, λασπόλουτρα, μασάζ ειδικό και άλλα τόσα. Οκ, καλώς! Σίγουρα να τα δοκιμάσεις μια φορά αλλά τότε δεν πρέπει να βρεις χρόνο μόνο για την χαλάρωση αλλά χρόνο και για να πας εκεί, να βρεις πάρκινγκ και την αναμονή οπότε σίγουρα χάνεις 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.

Μία μέρα που θα είσαι μόνη στο σπίτι, άναψε μερικά κεριά, κλείσε το φως, βάλε ό,τι αφρόλουτρο θέλεις, μουσική (ξέρω ένα πολύ καλό site -το stereomood- το οποίο βάζεις σε τι mood είσαι και παίζει την ανάλογη μουσική) και λίγο κόκκινο κρασί. Άσε τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα με τους εκφονητές που σου χαλάνε την ατμόσφαιρα και το internet για αργότερα και κάτσε εκεί μέσα μέχρι να μουλιάσεις τελείως και να σου φύγει κάθε άγχος.