Όμορφη με ένα σκουφάκι και το χειμώνα: Τα καλύτερα της αγοράς

Ναι, μπορείς να φορέσεις σκουφιά και το βράδυ! Δες εδώ τα πιο όμορφα.
Όμορφη με ένα σκουφάκι και το χειμώνα: Τα καλύτερα της αγοράς



Είναι 10 η ώρα το βράδυ και σε παίρνει η κολλητή σου ενθουσιασμένη για να περάσεις από το μπαρ όπου βρίσκεται γιατί είναι εκεί και το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι. Το θέμα είναι ότι ήσουν όλη μέρα ξάπλα στο σπίτι, ξεκουραζόσουν και δεν έχεις κάνει μπάνιο.

Να λούσεις το μαλλί δεν είναι λύση γιατί μέχρι να το στεγνώσεις και να το φτιάξεις μπορεί και ο άντρας των ονείρων σου να έχει φύγει από εκεί. Άρα επιλέγεις να κάνεις ένα γρήγορο ντους, ένα απλό αλλά ωραίο βάψιμο και να βάλεις κάτι στο κεφάλι σου για να κρύψεις τη ρίζα που έχει βγει ή και τα λαδωμένα μαλλιά (μην ντρέπεσαι σε όλες μας έχει συμβεί). Δεν θέλεις να πας όμως τελείως casual, με φόρμες και αθλητικά αλλά πώς αλλιώς να συνδυάσεις το σκουφάκι σου; 

Εδώ έπρεπε να είχες προβλέψει από πριν... Υπάρχουν πολύ ωραία σκουφάκια και καπέλα στην αγορά που μπορείς να τα φορέσεις και άνετα βράδυ! Εγώ σου μάζεψα μερικά για να σου δώσω ιδέες.

Αν από την άλλη σε απασχολεί τι μαλλί να κάνεις με τα σκουφιά και καπέλα, σε πρόλαβα γιατί αφιέρωσα ένα ολόκληρο άρθρο γι' αυτό!