Πώς θα κερδίσεις ένα από τα 3 υπέροχα αρώματα της Intimissimi

Και ποια δεν θέλει να κάνει τα ψώνια της και να πάρει δώρα;
Πώς θα κερδίσεις ένα από τα 3 υπέροχα αρώματα της Intimissimi



Ψάχνεις να βρεις το τέλειο άρωμα αλλά έχεις να κάνεις και τα υπόλοιπα ψώνια σου; Σου έχω την λύση για άλλη μια φορά. Τώρα η αγαπημένη σου εταιρία εσωρούχων Intimissimi, σου κάνει δώρο ένα από τα τρία αρώματα Sensuale, Innocente και Romantica!

Μπορείς να διαλέξεις το άρωμά σου ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ δηλαδή αν είσαι μια γυναίκα που της αρέσει να γοητεύει τον κόσμο και ξεχειλίζεις από αυτοπεποίθηση, σου ταιριάζει το Αισθησιακό. Αν όμως είσαι από τις πιο ήσυχες κοπέλες αλλά θέλεις να αφήσεις το στίγμα σου διακριτικά τότε το Αθώο είναι το κατάλληλο! Δεν είσαι όμως τίποτα από τα τρία; Προτιμάς τις δαντέλες, τα λουλούδια και τις ταινίες με τον Ryan Gosling; Τότε σίγουρα θα βρεις τον εαυτό σου στο Ρομαντικό!

Ευτυχώς η Intimissimi κατάλαβε ότι όλες οι γυναίκες είμαστε διαφορετικές και η κάθε μία έχει τις ανάγκες της άρα και τις προτιμήσεις της. Σίγουρα μπορείς να ταυτιστείς με ένα από αυτά.

Το event όπου μπορείς κι εσύ να βρεις το δώρο σου θα βρίσκεται σε εξέλιξη από 28/11 έως και 06/12 και η προσφορά ισχύει για αγορές πάνω από 50€ από την knitwear συλλογή, cocooning outfits και τα σούπερ αισθησιακά εσώρουχα.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε γρήγορα τα ψώνια σου για να μην χάσεις αυτή την ευκαιρία!