Φτιάξε το νεσεσέρ των Χριστουγέννων (super ρεπορτάζ αγοράς)

Γιατί πρέπει να στολίσεις τα πάντα...
Φτιάξε το νεσεσέρ των Χριστουγέννων (super ρεπορτάζ αγοράς)



Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν πρέπει να φτιάξεις το νεσεσέρ σου για να είσαι ανα πάσα στιγμή έτοιμη για τα δείπνα της τελευταίας στιγμής. Όπως σωστά φαντάστηκες, εδώ θα βρεις πολύ γκλίττερ, πολύ γυαλάδα και λάμψη για να ταιριάζεις στην περίοδο των γιορτών. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να λάμπεις ολόκληρη αλλά είναι ωραίο μια δόση υπερβολής στο τελικό look σου γιατί έτσι κι αλλιώς αυτές οι γιορτές είναι πάντα κιτς! Πρέπει όμως να ξέρεις να το συνδυάζεις σωστά.

Έχεις επιλογή να βάψεις τα νύχια με γκλίττερ, τα μάτια, τις βλεφαρίδες μέχρι και στα μαλλιά μπορείς να βάλεις! Αν διαλέξεις να είναι το μακιγιάζ σου τόσο λαμπερό κράτησε όλα τα υπόλοιπα σε πιο ήσυχους τόνους. Ο σκοπός είναι να δώσεις έμφαση σε ένα σημείο κάθε φορά.

Να ξέρεις πως από εδώ και πέρα έχεις δικαιολογία για να βάφεσαι ή και να ντύνεσαι όλες τις ώρες με στρας! Θέλεις να πας το πρωί για ψώνια; Φυσικά και θα βάλεις την σκιά με το το γκλίττερ μέσα, θα ευχαριστηθείς τα Χριστούγεννα όπως πρέπει και ας λένε οι άλλοι ο,τι θέλουν.