12.000 άτομα περιμένουν για αυτά τα πινέλα μακιγιάζ!

Πίσω από αυτό κρύβεται ένας YouTube Guru!
12.000 άτομα περιμένουν για αυτά τα πινέλα μακιγιάζ!



Μπορεί να τον ξέρεις, μπορεί και όχι. Μιλάω για τον makeup artist ή αλλιώς YouTube guru όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι θαυμαστές του, Wayne Goss. Στο κανάλι του δείχνει κυρίως tutorial μακιγιάζ αλλά και άλλα θέματα ομορφιάς, έχει πάνω από 1.800.000 followers οι οποίοι τον ακολουθούν πιστά. Μέχρι πρόσφατα η συλλογή με τα πινέλα μακιγιάζ που είχε δημιουργήσει ήταν διαθέσιμα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα όμως ήρθε η σειρά του υπόλοιπου κόσμου να αποκτήσει αυτά τα φοβερά πινέλα μέσω του Beautylish.com.

Το κάθε πινέλο είναι μοναδικό μιας και είναι όλα χειροποίητα, χρειάζονται περίπου 20 άτομα για ένα μόνο πινέλο. Το καθένα είναι φτιαγμένο από φυσικές τρίχες 100% cruelty free, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και δημιουργούνται στην Ιαπωνία.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως το Beautylish δεν είχε προβλέψει τέτοια απήχηση για την παγκόσμια διανομή με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια λίστα αναμονής ή οποία έχει μαζέψει μέσα σε 2 μέρες 12.000 άτομα! Οι τιμές είναι φυσιολογικές για high end handmade πινέλα και οι ποικιλία μεγάλη. Εμείς σίγουρα θα κάνουμε ένα τέτοιο δωράκι για τον εαυτό μας τα Χριστούγεννα...