5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις προτού αγοράσεις drugstore πινέλα μακιγιάζ

Για να μπορείς να βρεις τον θησαυρό σε καλή τιμή!
5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις προτού αγοράσεις drugstore πινέλα μακιγιάζ



Είναι λίγο αγχωτικό να αγοράζεις drugstore προϊόντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν είναι τελικά καλό ή όχι. Το δοκιμάζεις στο κατάστημα λίγο αλλά μακροπρόθεσμα δεν μπορείς να ξέρεις. Αν ψάξεις όμως και με αυτόν τον οδηγό μπορείς να βρεις θησαυρούς οι οποίοι να είναι και καλύτεροι από high end πινέλα.

 

Τιμή

Εννοείται πως η τιμή είναι ο λόγος που προτιμάς να αγοράσεις ένα πιο οικονομικό πινέλο. Δεν θέλεις να αγοράσεις το πιο ακριβό γιατί πραγματικά οι τιμές ξεφεύγουν αλλά ούτε και το πιο οικονομικό που το πιο πιθανό να είναι δώρο από περιοδικό. Κοίταξε τα πινέλα στις τιμές που θέλεις να κυμανθείς και βρες το καλύτερο.

Υφή

Τα πιο συνηθισμένα παράπονα για τα οικονομικά πινέλα είναι ότι είναι συνήθως πιο άγρια. Δοκίμασε να πιάσεις τις τριχούλες αν το επιτρέπει η συσκευασία του πινέλου.

Να ξέρεις τι θέλεις

Συνήθως δεν υπάρχει μια πωλήτρια που να έχει σπουδάσει μακιγιάζ για να σε βοηθήσει άρα είσαι μόνη σου. Πρέπει να γνωρίζεις δηλαδή ακριβώς τι ψάχνεις και για ποιο καλλυντικό θα το χρησιμοποιήσεις.

Διάλεξε εταιρία

Κοίταξε το πινέλο που θέλεις σε όλες τις εταιρίες για να μπορείς να ζυγίσεις τα αρνητικά με τα θετικά. Γενικά υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία οπότε σίγουρα θα βρεις κάποιο καλό.

Φρόντισέ τα

Επειδή αγόρασες οικονομικά πινέλα δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τα φροντίζεις. Χρειάζεται να κάνεις ακριβώς το αντίθετο για να σου διαρκέσουν περισσότερο καιρό.