Οι καλύτερες παλέττες για να κάνεις δώρο στις beauty freaks φίλες σου

Για να μην τρέχεις πανικόβλητη παραμονή Χριστουγέννων...
Οι καλύτερες παλέττες για να κάνεις δώρο στις beauty freaks φίλες σου



Οι γιορτές έφτασαν αλλά αν είσαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής σίγουρα σου λείπουν να μερικά δώρα για να χαρίσεις στους δικούς σου, μην ανησυχείς και εγώ χτες πήγα για τα ψώνια μου! Επειδή όμως τώρα είσαι απεγνωσμένη να βρεις το κατάλληλο δώρο για τις φίλες σου και πρέπει να προλάβεις τα καταστήματα ανοιχτά (είναι και παραμονή οπότε κλείνουν και πιο νωρίς) θα βρεις εδώ την καλύτερη και πιο απλή λύση.

                

Ωραία τα ρούχα αλλά που να βρεις ακριβώς τι θα αρέσει, το νούμερο, το χρώμα και πάει λέγοντας. Η επόμενη λύση είναι το άρωμα, βέβαια είναι πολύ συνηθισμένο και αρκετά απρόσωπο, έτσι κι αλλιώς το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη προμηθευτεί το αγαπημένο της. Να δώσεις λεφτά; Ακόμα πιο απρόσωπο! Το πιο πιθανό κιόλας είναι να τα ξοδέψει σε delivery, μπύρες από το περίπτερο γιατί όταν έχεις τα χαρτονομίσματα στο πορτοφόλι συνήθως φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις.

Η πιο ωραία επιλογή λοιπόν είναι οι παλέττες μακιγιάζ. Ρωτήστε και την fashion editor μας, Αθηνά η οποία πήρε δώρο από την αδερφή της μια παλέττα με τα πάντα για την βάση στο μακιγιάζ και μιλάει συνέχεια για αυτό. Τόσο έχει ενθουσιαστεί! Ειδικά αν πάρεις μία με neutral χρώματα, δεν γίνεται να μην της αρέσει. Βέβαια μπορεί να έχει ήδη τα ουδέτερα χρώματα στη συλλογή της οπότε τόλμησε κάποια που να έχει περισσότερα χρώματα. Εκτός από παλέττες με σκιές υπάρχουν και αυτές με ρουζ, με foundation, concealer, τα πάντα για τα φρύδια, τα πάντα για τα smoky eyes και άλλα τόσα. Ρίξε μια ματιά εδώ για τα δικά μας αγαπημένα και τρέξε στα καταστήματα να προλάβεις να ψωνίσεις τα δωράκια σου!