Μπες στο κλίμα: 50 αποχρώσεις του γκρι μακιγιάζ

Ετοιμάσου για την πρεμιέρα!
Μπες στο κλίμα: 50 αποχρώσεις του γκρι μακιγιάζ



Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας “50 Αποχρώσεις του Γκρι” οπότε ήθελα να γράψω κάτι σχετικό για να μπεις και εσύ στο κλίμα. Ναι, φυσικά το βιβλίο δεν είναι σοβαρό όπως και η ταινία αλλά για να σου περνάει η ώρα είναι πολύ ευχάριστα. Ο λόγος που ανυπομονώ εγώ είναι επειδή οι ταινίες πορνό δεν μου αρέσουν, απευθύνονται σε αντρικό πληθυσμό και έχουν την ανάλογη αισθητική. Εκτός από σεξ, εγώ θέλω να δω και λίγο ρομάντζο, μερικά ρούχα και φυσικά εσώρουχα οπότε η ταινία αυτή είναι η πρώτη του είδους του γι' αυτό και έχει γίνει τέτοιος χαμός.

Εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα που μπορείς να βάλεις στην πρεμιέρα της ταινίας ως true fan που είσαι για να ταιριάξεις στο περιεχόμενο. Ναι, θα μπορούσες να κάνεις ένα απλό σέξι smoky eyes και κόκκινα χείλη αλλά που είναι η χαρά σε αυτό; Θα έπρεπε ο τίτλος τότε να είναι “50 Αποχρώσεις του Μαύρου (ή Κόκκινου)”. Κατάλαβες το point μου.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία για να βάλεις το γκρι στο μακιγιάζ σου. Μπορείς να κάνεις γκρι smoky, γκρι eyeliner, γκρι χείλη (κι όμως!), γκρι νύχια και για τις πιο τολμηρές γκρι μαλλιά (ναι είναι της μόδας). Χάζεψε την λίστα για να δεις σε ποιο καλλυντικό θα καταλήξεις και τα λέμε στην πρεμιέρα!