Επαγγελματικό μακιγιάζ με τα καλύτερα πινέλα της αγοράς

Δες τα αγαπημένα μας και διάλεξε το δικό σου.
Επαγγελματικό μακιγιάζ με τα καλύτερα πινέλα της αγοράς



Μακιγιάζ χωρίς πινέλα γίνεται, αλλά η αλήθεια είναι πως σου κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη και το αποτέλεσμά σου πιο επαγγελματικό. Ναι, όταν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στο μακιγιάζ δεν θα αγοράσεις πινέλα, θα χρησιμοποιήσεις το πινελάκι της συσκευασίας τα οποία κάνουν την δουλειά τους μέτρια. Σιγά σιγά όμως είναι καλό να φτιάχνεις την συλλογή σου γιατί θα δεις τεράστια διαφορά στο βάψιμό σου.

Εγώ το πρώτο πινέλο που αγόρασα ήταν ένα από μια οικονομική εταιρία για να απλώσεις τη σκιά στο βλέφαρο, ήταν χάλια ποιότητας αλλά μου άρεσε τόσο πολύ γιατί ένιωθα επαγγελματίας! Πλέον η συλλογή μου έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να μεγαλώνει γιατί συνειδητοποίησα πως όσα και να έχεις, χρειάζεσαι πάντα περισσότερα.

Θα δεις μεγάλη διαφορά κυρίως στο foundation σου γιατί θα απλώνεται ομοιόμορφα και σε λεπτή στρώση αλλά και στις σκιές γιατί θα μπορείς να κάνεις τέλειο blending. Είναι σημαντικό οι σκιές να έχουν “σβηστεί” καλά και να έχουν αναμιχθεί τα χρώματα, αυτό είναι που δείχνει το μακιγιάζ επαγγελματικό αλλά και ακριβό. Πινέλα βέβαια υπάρχουν και για την πούδρα, ρουζ, χείλη, eyeliner και για τα φρύδια και κάθε κοπέλα που ασχολείται με το μακιγιάζ της θα πρέπει να έχει τουλάχιστον από ένα σε κάθε κατηγορία.