Βάλε τα παστέλ στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ σου

Ποιος σου είπε ότι μπορείς να βάζεις μόνο σκούρα χρώματα;
Βάλε τα παστέλ στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ σου



Φαίνεται πως η μόδα με τα παστέλ ανανεώνεται κάθε χρόνο μιας και οι πρώτες καινούργιες σκιές που έχουν βγει είναι απαλά ροζ, κίτρινα, πράσινα. Τα χρώματα αυτά είναι ιδανικά για μακιγιάζ γιατί δεν σκοτεινιάζουν το πρόσωπο με αποτέλεσμα να μπορείς να κάνεις full face μακιγιάζ και να φαίνεται φυσικό. Εκτός όμως από το μακιγιάζ μπορείς να κάνεις και παστέλ μανικιούρ, οι επιλογές που έχεις είναι άπειρες! Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για να βάλεις αυτά τα χρώματα στη ζωή σου.

                        

Τι πιο γλυκό από παστέλ χρώματα στα νύχια σου; Αν δεν σου αρέσει να βάζεις τόσα χρώματα μπορείς να διαλέξεις ένα και να προσθέσεις το διαμαντάκι.

            

Ένα πολύ εύκολο μακιγιάζ που απλά θέλεις εξάσκηση. Βάλε μια ροζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, μια γαλάζια στο κάτω και κάνε ένα σέξι cat-eye eyeliner. Τέλειωσε το μάτι με αρκετή μάσκαρα!

Το ίδιο ισχύει ακριβώς και εδώ απλά με διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό. Κράτησε τα χείλη όσο πιο φυσικά γίνονται για να πετύχεις το 60's look.

Πειράματα μπορείς να κάνεις και στα χείλη σου. Εκτός από ροζ, μωβ και κόκκινο μπορείς να βάλεις λιλά, βεραμάν κίτρινο και γαλάζιο. Είναι τολμηρό αλλά σίγουρα προσθέτει στυλ!