Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

Το κλασσικό χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα σε όλες τις εκδοχές μακιγιάζ.
Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου



Το κόκκινο χρώμα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα παρά μόνο αλλάζει απόχρωση. Αυτό συμφέρει πολύ εσένα που είσαι λάτρης της ομορφιάς γιατί δεν χρειάζεται να ανανεώνεις συνέχεια το νεσεσέρ σου. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορείς να το φορέσεις και χειμώνα και καλοκαίρι! Βέβαια τις αποχρώσεις του κόκκινου μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και εκτός χειλιών, δείχνει τέλειο στα νύχια αλλά και στα μάτια. Ναι, οι κόκκινες σκιές θα γίνουν το καινούργιο trend όσο και ασυνήθιστο σου ακούγεται τώρα.

Η Dita Von Teese αποχωρίζεται πολύ σπάνια το κόκκινο κραγιόν. Δεν έχει σημασία αν πας για ψώνια, φαγητό ή σε events, το κόκκινο ταιριάζει σε όλα τα στυλ και όλες τις ώρες. Βρες την κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα σου!

Η Ιταλίδα blogger Chiara Ferragni συνδύασε τέλεια το κόκκινο μανικιούρ με γαλάζιο φόρεμα και μεταλλικά αξεσουάρ. Αν θεωρείς το απλό κόκκινο βερνίκι βαρετό μπορείς πάντα να κάνεις το half-moon μανικιούρ που είναι διαχρονικό και σέξι.

Απλές κοπέλες του Tumblr πειραματίζονται με το μακιγιάζ και δημιουργούν τις καινούργιες τάσεις. Η κόκκινη σκιά συνδυάζεται τέλεια με μια πιο σκούρα και γατίσιο eyeliner. Ξέρω, πείστηκες και πας τρέχοντας να βρεις μια κόκκινη σκιά! Προτού πας όμως ρίξε μια ματιά στο gallery για να κάνεις έρευνα αγοράς.