Ροζ κραγιόν για κάθε απόχρωση επιδερμίδας: Είναι σέξι!

Μάθε ποιο θα σου ταιριάξει καλύτερα!
Ροζ κραγιόν για κάθε απόχρωση επιδερμίδας: Είναι σέξι!



Έχω δείξει την προτίμηση μου στο κόκκινο κραγιόν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκτιμώ και άλλα χρώματα απλά το κόκκινο είναι διαχρονικό. Στο #FollowMe έχουμε κάνει και αφιέρωμα για μωβ κραγιόν, περίεργα χρώματα και κατά καιρούς μιλήσαμε και για ροζ κραγιόν. Βέβαια ποτέ δεν κάναμε ένα μεγάλο άρθρο όπου μπορείς να βρεις πολλά ροζ κραγιόν μαζεμένα για να διαλέξεις την τέλεια απόχρωση που θα πηγαίνει με την επιδερμίδα σου.

 

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Αν είσαι από αυτές που είναι πιο άσπρες και από τη Χιονάτη, προτίμησε τα ροζ κραγιόν που τείνουν προς το κοραλλί, με υποτόνους λιλά ή το ροζ του τριαντάφυλλου.

Σταρένια επιδερμίδα

Είσαι από τις τυχερές! Σου ταιριάζουν σχεδόν όλες οι αποχρώσεις. Απέφυγε όμως εκείνες που έχουν μπλε υποτόνους γιατί δεν κολακεύουν την επιδερμίδα σου. Τα ιδανικά χρώματα για σένα είναι τα ροζ/καρπουζί και το ροζ/nude για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα

Οι κατάλληλες αποχρώσεις για την επιδερμίδα σου είναι όλα τα έντονα φούξια! Αν όμως θέλεις ένα πιο φυσικό μακιγιάζ προτίμησε τα ροζ με μωβ υποτόνους και απέφυγε όλα τα ψυχρά ροζ που θα κάνουν άσχημη αντίθεση με την επιδερμίδα σου.