Μην αγχώνεσαι ότι έχεις κοντά νύχια, μπορείς και εσύ να κάνεις nail art

Είναι εύκολα και θα σου φτιάξουν το κέφι!
Μην αγχώνεσαι ότι έχεις κοντά νύχια, μπορείς και εσύ να κάνεις nail art



Δεν αρέσουν σε όλες τα μακριά νύχια αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αρέσουν και τα σχέδια... Μπορεί το nail art να έχει πέσει πολύ, να μην είναι πολύ πια της μόδας αλλά που και που έχει πλάκα να κάνεις κάποιο σχέδιο. Την καλύτερη έμπνευση θα τη βρεις στο διαδίκτυο φυσικά, άπειρα χρώματα και σχέδια για να πάρεις ιδέες! Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας 5 αγαπημένα.

Αν λατρεύεις τις γάτες και οι φίλοι σου σε φωνάζουν crazy cat lady τότε αυτό το παιχνιδιάρικο μανικιούρ είναι τέλειο για σένα! Ξεκινάς με μια βάση, απλώνεις το άσπρο μανό και με ένα μαύρο κάνεις βούλες. Για τα δύο νύχια που έχουν τις φατσούλες από γάτες άπλωσε μέχρι τη μέση το μανό, κάνε τα αυτάκια και ζωγράφισε το πρόσωπο. Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες ικανότητες, ίσως μόνο ένα σταθερό χέρι. Πάντα όμως μετράει η εξάσκηση!

Τώρα που πλησιάζει και ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ευκαιρία για καρδούλες. Δεν μας αρέσει όμως το cheesy κόκκινο γι' αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο είναι τέλειο! Συνδυάζει το μαύρο, άσπρο και φούξια με ένα έξυπνο σχεδιάκι στον αντίχειρα.

Θέλεις όμως κάτι πιο glamorous; Βάψε όλα τα νύχια σου σε ένα χρώμα και συνδύασε τα με ένα μανό που περιέχει glitter. Είναι πραγματικά το πιο εύκολο και γρήγορο μανικιούρ!

Οτιδήποτε είναι ματ αυτή την περίοδο είναι της μόδα. Αγόρασε ένα μανό με ματ αποτέλεσμα ή κάν' το diy. Για να μην είναι όμως μονότονο το αποτέλεσμα βάψε τον δείκτη με χρυσές ρίγες!

Είσαι λάτρης της Disney; Βάψε τα νύχια σου με θέμα την Minnie Mouse! Είναι ένα μανικιούρ λίγο πιο δύσκολο από τα άλλα αλλά σίγουρα όχι απίθανο. Υπομονή και θα τα καταφέρεις!