Βάλε το μπλε χρώμα στο νεσεσέρ σου για να ανανεώσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου

Εδώ θα βρεις ιδέες για μακιγιάζ και μανικιούρ.
Βάλε το μπλε χρώμα στο νεσεσέρ σου για να ανανεώσεις την ρουτίνα ομορφιάς σου



Τα πιο συνηθισμένα χρώματα στο μακιγιάζ είναι όλες οι αποχρώσεις του καφέ, το μαύρο και το κόκκινο στα χείλη με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα χρώματα να μένουν στο ράφι μιας και είναι λίγο πιο δύσκολα να συνδυάσεις. Ειδικά το μπλε και το γαλάζιο είναι πιο δύσκολα γιατί αν δεν ξέρεις να βάφεσαι καλά μπορεί να δείξει εύκολα “φθηνό”. Βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλοί ωραίοι τρόποι να βάλεις τα δύο χρώματα στην ρουτίνα ομορφιάς σου, είτε στο μακιγιάζ είτε στο μανικιούρ.

Λατρεύουμε μπλε smoky eyes! Είναι μια ωραία ευκαιρία να ξεφύγεις από το μαύρο χωρίς όμως να χάνεις το μυστήριο των σκούρων χρωμάτων. Μην ξεχνάς όμως να δώσεις φως στην εσωτερική γωνία των ματιών σου με μια ανοιχτόχρωμη σκιά που περιέχει shimmer.

Αντί να κάνεις ombre σε κάθε νύχια ξεχωριστά, που ας το παραδεχτούμε είναι λίγο δύσκολο, κάνε σε όλα τα νύχια. Ξεκίνησε με το πιο σκούρο μπλε στον αντίχειρα και σταδιακά χαμηλώνεις τους τόνους μέχρι να φτάσεις στο μικρό δαχτυλάκι.

Αν ακόμα δεν μπορείς να συνηθίσεις το μπλε στα μάτια μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά βάζοντας λίγο μπλε κάθε φορά. Δοκίμασε να βάλεις μαύρο eyeliner, μπλε μολύβι στην υγρή γραμμή του κάτω βλεφάρου μαζί με λίγο χρυσό eyeliner για έξτρα λάμψη. Φυσικά ένα τέτοιο glamorous look χρειάζεται και δραματικές βλεφαρίδες. Βρες τις αγαπημένες σου ψεύτικες βλεφαρίδες και πρόσθεσέ τις.