Τα καλύτερα nude μανικιούρ (και τα προϊόντα που θα χρειαστείς)!

Πάρε ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου σχεδιάκι!
Τα καλύτερα nude μανικιούρ (και τα προϊόντα που θα χρειαστείς)!



Δεν μπορεί να μην έχεις χαθεί έστω και μία φορά στον πανέμορφο κόσμο του Pinterest. Είχες ξεκινήσει με ιδέες για το σπίτι και κατέληξες να κοιτάς tutorials για να κάνεις περίεργα χτενίσματα στην κόρη σου. Μην ανησυχείς, το ίδιο παθαίνουν όλες! Επειδή δεν έχεις πάντα χρόνο για χάσιμο αλλά θέλεις να να βρεις μια ιδέα για να κάνεις ένα διαφορετικό μανικιούρ, σου μαζέψαμε εδώ στο #FollowMe τα “διαμάντια” του nude μανικιούρ στο Pinterest που είναι κατάλληλα και για το γραφείο.

Το half moon μανικιούρ έχει βαθιές ρίζες. Την δεκαετία του '40 ήταν πολύ δημοφιλή με την μόνη διαφορά στο χρώμα, ήταν κυρίως κόκκινα. Στο γραφείο σου όμως πρέπει να έχεις πιο "ήσυχα" νύχια για να δείξεις επαγγελματισμό άρα ο κατάλληλος χρωματικός συνδυασμός είναι μπεζ με άσπρο.

Τα μακριά μυτερά νύχια είναι πολύ της μόδας. Προτίμησε ένα τέτοιο σχέδιο να το κρατήσεις με ουδέτερους τόνους όπως είναι το nude. Θα τραβάει την προσοχή με διακριτικό τρόπο.

Σου λείπει όμως το χρώμα; Δοκίμασε αυτό το πολύ εντυπωσιακό σχέδιο. Κάνε την βάση σου ένα ανοιχτόχρωμα μπεζ και στις άκρες βάλε μπλε για το "extra pop of colour'.

Νύχια με glitter στο γραφείο; Όχι! Επειδή δεν θέλεις να χάσεις και την sparkly προσωπικότητά σου μπορείς να βρεις ένα μανό με διακριτικό glitter που να ταιριάζει στην nude απόχρωση που έχεις διαλέξεις για τα υπόλοιπα νύχια και να βάψεις μόνο το ένα. 

Και μίνιμαλ και nude. Αν δεν είσαι και πολύ fan των σχεδίων στα νύχια αλλά βαριέσαι το μπεζ μανό μόνο του μπορείς να κάνεις μια βούλα (σε όποιο χρώμα θέλεις) το οποίο θα κάνει το μανικιούρ σου να ξεχωρίσει.