Αγ. Βαλεντίνος special edition: Γλυκιά σαν καραμέλα με το μακιγιάζ σου

Δες τα καλύτερα ροζ προϊόντα μακιγιάζ!
Αγ. Βαλεντίνος special edition: Γλυκιά σαν καραμέλα με το μακιγιάζ σου



Μπορεί η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου να είναι πιο κιτς και από τα Χριστούγεννα αλλά δεν γίνεται να μην παρασυρθείς και να αγοράσεις έστω ένα κεράκι σε σχήμα καρδιάς, κι ας είσαι ελεύθερη! Αν είσαι όμως που αυτές που κάνουν ένα βήμα παραπέρα από το κερί και σου αρέσει να μπαίνεις πιο καλά στο κλίμα, ο κατάλληλος τρόπος είναι να κάνεις το ανάλογο μακιγιάζ! Όχι, δεν εννοώ τα κόκκινα... Προτίμησε το ροζ που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες αρκεί να συνδυάσεις ροζ σκιές ματιών με ροζ κραγιόν, αυτό είναι too much.

Προτιμάς να βάλεις το ροζ χρώμα στα μάτια σου; Μπορείς να κάνεις ένα smoky με διάφορες αποχρώσεις του ροζ. Αν βέβαια το θεωρείς υπερβολικό, άπλωσε μια απαλή χρυσή σκιά στο πάνω βλέφαρο ενώ την ροζ στο κάτω. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν και τα ροζ eyeliner στην αγορά που είναι τέλεια και κάνουν το μακιγιάζ πρωτότυπο.

Θέλεις να κάνεις ροζ χείλη; Τότε μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις στα μάτια σου αρκεί να μην περιέχει ροζ. Ο πιο ωραίος συνδυασμός για ένα πιο pop look είναι του φούξια κραγιόν με έντονο μαύρο γατίσιο eyeliner. Ταιριάζει σε όλες και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.