Γίνε η βασίλισσα του χιονιού με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ

Μάθε πως θα ταιριάζεις τον καιρό στην ρουτίνα ομορφιάς σου.
Γίνε η βασίλισσα του χιονιού με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ



Επιτέλους έριξε τα πρώτα χιόνια και στην Αθήνα! 

Δεν έχει σημασία αν το κρύο θυμίζει Βόρειο Πόλο ή το σκηνικό Λαπωνία, γιατί πολύ απλά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξεις ένα πού διαφορετικό beauty πρόσωπο!

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για το μακιγιάζ πρέπει να χρησιμοποιήσεις ψυχρά χρώματα. Θα πρότεινα να αποφύγεις τα γαλάζια αν και είναι του πάγου γιατί αν δεν γνωρίζεις πως να το χρησιμοποιείς σωστά μπορεί το αποτέλεσμα να φανεί δεύτερο. Δοκίμασε όμως το ασημί σαν χρώμα! Αν νομίζεις πως δεν μπορείς να το υποστηρίξεις σε σκιά μπορείς πάντα να βάλεις ένα ασημί eyeliner που είναι πιο διακρητικό. Στα μάγουλα δώσε ελάχιστο χρώμα και απέφυγε το bronzer για το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Τέλος, στα χείλη βάλε ένα nude κραγιόν ή ένα frosty φούξια.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

Στο μανικιούρ θα πρότεινα τα άσπρα μανό και αν θέλεις μια έξτρα δόση glamour βάλε και μερικά στρασάκια ή μανό με glitter. Είναι το τέλειο μανικιούρ που θα σου θυμίζει τα χιόνια όπου και να είσαι! Μην ξεχάσεις όμως πως για αναδείξεις ένα όμορφο μανικιούρ πρέπει να έχεις και όμορφα χέρια γι' αυτό έχε μαζί σου πάντα μια κρέμα χεριών.