Κάνε το μακιγιάζ σου βραδινό μόνο με ένα ρουζ όπως η Jenna Dewan-Tatum

+ μερικές ακόμη συμβουλές.
Κάνε το μακιγιάζ σου βραδινό μόνο με ένα ρουζ όπως η Jenna Dewan-Tatum



Έκανες το μακιγιάζ της Emma Watson στο Facebook HQ London αλλά προέκυψε κάτι και πρέπει να βγεις κατευθείαν μετά τη δουλειά για ποτό; Μην ανησυχείς για το μακιγιάζ σου! Με ένα μικρό κόλπο θα φανείς πιο φρέσκια και κατάλληλη για την νύχτα όπως η γυναίκα του Channing Tatum, Jenna Dewan-Tatum. Παρακάτω θα βρεις μερικά tips που μπορείς να κάνεις την τελευταία στιγμή ώστε να πας περιποιημένη στο μπαρ.

 

► Εφόσον είσαι ήδη τόσες ώρες στο γραφείο, το κραγιόν σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αντί να απλώσεις μια στρώση πάνω από το ήδη υπάρχον κραγιόν σου, ξέβαψε πρώτα καλά τα χείλη και άπλωσέ το καλά. Έτσι τα χείλη σου θα φαίνονται πιο φρέσκα.

► Πέρασε μερικές στρώσεις ακόμα μάσκαρα για να τονίσεις λίγο παραπάνω τα μάτια σου. Μην ξεκινήσεις από την ρίζα των βλεφαρίδων γιατί μπορεί να δημιουργήσεις κόμπους λόγω της πρωινής μάσκαρα.

► Με το eyeliner κάνε τις άκρες σου πάλι μυτερές. Συνήθως κατά τη διάρκεια της ημέρας το eyeliner χαλάει στις άκρες.

► Τέλος, για να κάνεις αυτό το μακιγιάζ βραδινό τόνισε τα μήλα σου! Το βράδυ επειδή είναι σκοτεινά μπορείς να βάλεις λίγη περισσότερη ποσότητα ρουζ γιατί δεν φαίνεται. Βέβαια όταν θα βγάλεις φωτογραφίες απόφυγε το φλας!