Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το online shopping

Τι να προσέξεις προτού κάνεις την πρώτη σου αγορά!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το online shopping



Όλο και περισσότερος κόσμος αγοράζει από το διαδίκτυο γιατί πολλές φορές βρίσκεις καλύτερες τιμές, εκπτώσεις ή καλλυντικά, ρούχα και αντικείμενα που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Εγώ ψωνίζω αρκετά συχνά. Έχω βρει κάποιες ιστοσελίδες που εμπιστεύομαι και τις προτιμώ. Φυσικά η διαδικασία που δοκιμάζεις το ρούχο μου λείπει αλλά πλέον οι ελεύθερες ώρες που έχω είναι και ώρες αιχμής των καταστημάτων. Σαν socially awkward που είμαι το αποφεύγω όσο μπορώ. Από την πείρα μου έχω μάθει πολλά! Έκανα λάθη αλλά βρήκα και τεράστιες ευκαιρίες. Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές για να κάνεις τις πρώτες σου αγορές.

 

► Μπορείς να αγοράσεις από όλες τις χώρες! Μην το έχεις όμως δεδομένο, κάποια διαδικτυακά καταστήματα δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Στις πληροφορίες βρίσκεις ακριβώς σε ποιες χώρες στέλνουν.

► Αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι από Αμερική έχε στο νου σου πως εκτός από τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να πληρώσεις το τελωνείο και ποτέ δεν θα είσαι σίγουρη για το ακριβές ποσό. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να το αγοράσεις όταν θα έχει εκπτώσεις ώστε να μην πληρώσεις τόσο πολλά ή να ψωνίσουν και οι φίλες σου ώστε να μοιραστείτε τα έξοδα.

► Κάνε εγγραφή σε όλα τα newsletters. Μπορεί να σου φανεί ενοχλητικό να σου στέλνουν ενημερωτικά e-mail αλλά πολλές φορές τρέχουν διάφορες προσφορές για λίγο χρόνο. Οι εκπτώσεις μπορεί να φτάσουν μέχρι και 80%!

► Το πακέτο μπορεί να σου έρθει σε 2 μέρες αλλά και σε 2 μήνες. Όσο πιο κοντά είναι η χώρα προέλευσης τόσο πιο γρήγορα θα σου έρθει.

► Ένα κόλπο για να καταλάβεις αν είναι έγκυρη η ιστοσελίδα είναι να διαβάσεις τις αξιολογήσεις. Όσες περισσότερες αξιολογήσεις υπάρχουν τόσο καλύτερο είναι το κατάστημα.

► Έχεις πρόβλημα να αγοράσεις ρούχα γιατί δεν ξέρεις πως κάθονται στο σώμα; Πολλά site ανεβάζουν πλέον φωτογραφίες από τις πελάτισσές τους που φοράνε τα ρούχα τους ώστε να μπορείς να το δεις πως είναι στην πραγματική ζωή.

 

Εδώ θα βρεις τον οδηγό μας για online shopping ώστε να ξεκινήσεις από κάπου.