Πρώτο ραντεβού; Κάνε τα μαλλιά και μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Μην έχεις άγχος για την εμφάνισή σου! Είμαστε εμείς εδώ...
Πρώτο ραντεβού; Κάνε τα μαλλιά και μακιγιάζ της Μαίρης Συνατσάκη



Έχεις άγχος γιατί πλησιάζει το πρώτο ραντεβού σου με εκείνο το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι τόσο καιρό; Τι θα φορέσεις, τι μαλλιά θα κάνεις και φυσικά τι μακιγιάζ θα κάνεις; Δεν θέλεις να δείχνεις πως προσπάθησες πολύ αλλά ούτε και απεριποίητη! Σε τέτοιες περιπτώσεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κλέψεις ιδέες από celebrities οι οποίοι έχουν μια ολόκληρη ομάδα που τους επιμελείται άρα γνωρίζουν και όλες τις τάσεις. Επιλέξαμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Συνατσάκη γιατί είναι απλό και σίγουρα δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το πετύχεις.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Βάλε μια ελαφριά βάση στο πρόσωπό σου γιατί σε κανέναν άντρα δεν αρέσει το πολύ βάψιμο. Στη συνέχεια γέμισε τα φρύδια σου αλλά απέφυγε τα έντονα γεωμετρικά σχήματα εκτός αν είναι το φυσικό σου. Βάλε eyeliner και μάσκαρα για να τονίζεις τα μάτια σου, λίγο ρουζ για να δώσεις χρώμα στην επιδερμίδα σου και φυσικά κόκκινο κραγιόν για να κάνεις εντύπωση.

ΜΑΛΛΙΑ

Φυσικά θα λούσεις τα μαλλιά σου και ίσιωσέ τα με το σεσουάρ για να μην σου πετάνε οι φύτρες. Πέρασε ένα προϊόν styling για μπούκλες και πάρε το ψαλίδι. Φρόντισε να κάνεις μόνο τις άκρες των μαλλιών σου μπούκλες, δηλαδή να μην ξεκινάς από την ρίζα. Τέλος ρίξε λίγη λακ με ελαφρύ κράτημα για φυσικό αποτέλεσμα.

Σε απασχολεί και πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις πριν κάνεις σεξ; Διάβασε εδώ!