Θέλεις πιο φυσικό χρώμα στα χείλη όπως η Marion Cotillard; Δοκίμασε έναν άλλον τρόπο εφαρμογής

Αυτή τη φορά δεν θα χρειαστείς μολύβι χειλιών!
Θέλεις πιο φυσικό χρώμα στα χείλη όπως η Marion Cotillard; Δοκίμασε έναν άλλον τρόπο εφαρμογής



Καμιά φορά θέλεις να κάνεις ένα μακιγιάζ που ναι μεν είναι εντυπωσιακό αλλά δεν έχεις όρεξη να βαφτείς υπερπαραγωγή. Το ίδιο απ' ότι φαίνεται ένιωσε και η Marion Cotillard. Έκανε το κλασσικό μακιγιάζ eyeliner-κόκκινο κραγιόν αλλά έριξε λίγο τους τόνους, άλλωστε το φως της ημέρας δεν κολακεύει το βαρύ βάψιμο. Πώς θα πετύχεις όμως κόκκινα χείλη χωρίς να είναι τόσο έντονο; Το κόκκινο είναι από μόνο του ένα έντονο χρώμα! Μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ για να σου λύσουμε τα χέρια. Παρακάτω θα βρεις τον τρόπο για να αποκτήσεις τα χείλη της Marion.

Ο πρώτος τρόπος είναι να απλώσεις το κραγιόν με ταμποναριστές κινήσεις. Ξέχασε το βήμα όπου έκανες το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών. Με τις ταμποναριστές κινήσεις βάφεις τα χείλη χωρίς το χρώμα να βγαίνει έντονο. Επειδή όμως η επιφάνεια του κραγιόν έχει συγκεκριμένο σχήμα, πρέπει να απλώσεις με τα (καθαρά) σου δάχτυλα το χρώμα κατά μήκος των χειλιών. Πραγματικά είναι πολύ εύκολος τρόπος!

Αν όμως σου φαίνεται περίπλοκο, μπορείς να απλώσεις το κραγιόν στα χείλη με τον κλασσικό τρόπο. Στη συνέχεια πιάσε λίγο χαρτί κουζίνας και φίλησέ το δυνατά. Με αυτόν τον τρόπο το περισσότερο χρώμα θα φύγει και εσύ θα μείνεις με μια λεπτή στρώση κόκκινου κραγιόν.