5 αξεσουάρ για να φαίνεται το μπουντουάρ σου βγαλμένο από το Pinterest

Όλες ονειρευόμαστε να έχουμε το τέλειο vanity!
5 αξεσουάρ για να φαίνεται το μπουντουάρ σου βγαλμένο από το Pinterest



Μετακόμισα πρόσφατα σε καινούργιο σπίτι και τώρα έχω ένα ολόκληρο δωμάτιο αφιερωμένο στα ρούχα μου, τα παπούτσια μου και τα καλλυντικά μου. Αυτό που με νοιάζει όμως είναι να φτιάξω πρώτα απ' όλα το μπουντουάρ μου. Εκεί όπου κάθομαι και κάνω το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου. Έχω χαζέψει άπειρες ώρες στο Pinterest, Tumblr και Instagram για να πάρω ιδέες να το διακοσμήσω. Έχω βρει το τέλειο έπιπλο, έχω βρει τον τέλειο καθρέφτη, τα τέλεια φώτα και τώρα μου μένει να το διακοσμήσω. Παρακάτω θα βρεις τα must have για να φτιάξεις το vanity σου βγαλμένο από το Pinterest.

Faux Taxidermy 

Είναι πάρα πολύ της μόδας η faux ταρίχευση. Για να το ακουμπήσεις όμως στο μπουντουάρ σου προτίμησε κρανίο ανθρώπου. Θα το βρεις σε πάρα πολλά χρώματα από γαλάζιο μέχρι χρυσό glitter! Είναι τέλεια και τα περισσότερα θα τα βρεις στο Etsy.

Κρεμάστρα για τα κολιέ

Μια κρεμάστρα για τα κολιέ δείχνει ωραία αλλά επίσης βολεύει πολύ γιατί δεν μπλέκονται μεταξύ τους. Για ένα urban αποτέλεσμα προτίμησε τα faux κέρατα από ελάφι αλλιώς μπορείς να κρεμάσεις και απλούς γάντζους στους τοίχους.

Λουλούδια

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν λουλούδια από το vanity σου! Αν δεν είσαι ικανή να φροντίσεις αληθινά υπάρχουν και πολύ ωραία ψεύτικα στην αγορά. Τα λουλούδια φτιάχνουν πάντα την διάθεση!

Βαζάκια

Τα βαζάκια είναι ό,τι πρέπει για να αποθηκεύεις το βαμβάκι και τις μπατονέτες. Συνήθως δεν έρχονται σε ωραία συσκευασία ενώ τα χρειάζεται κοντά σου όταν βάφεσαι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χαλάνε την εικόνα του vanity σου.

Κεριά

Είτε το ανάψεις είτε όχι, το κερί δίνει μια άλλη αίσθηση στο μπουντουάρ σου. Μην βάλεις όμως πολλά γιατί μπορεί να πιάσεις και ψωτιά αν δεν προσέξεις!