Festival nail art για να δείχνεις υπέροχη από την κορυφή έως τα νύχια

Δες εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια.
Festival nail art για να δείχνεις υπέροχη από την κορυφή έως τα νύχια



Τώρα που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα φεστιβάλ (εντάξει στο εξωτερικό) πρέπει να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα. Πρέπει να βρεις το τέλειο boho crop top, το σωστό ψιλόμεσο σορτς, τα κατάλληλα παπούτσια, το πιο ωραίο αξεσουάρ για τα μαλλιά και φυσικά να βρεις τι μανικιούρ θα κάνεις. Για άλλη μια φορά το Follow Me θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση να ψάχνεις μόνη σου για ιδέες. Μπήκαμε στο Pinterest και βρήκαμε τις πιο ωραίες ιδέες.

Το πιο κλασσικό που μπορείς να κάνεις είναι τα γεωμετρικά σχέδια με διάφορα χρώματα. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλά θα χρειαστείς ένα σταθερό χέρι. Δυο-τρεις φορές και θα το έχεις συνηθίσει!

Για κάτι πιο κλασσικό προτίμησε απλά ένα τρίγωνο στο πάνω μέρος του νυχιού με μια λεπτομέρεια χρυσού. Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρυσά δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Κάνε γεωμετρικά σχέδια μόνο στα τρία δάχτυλα για ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα. Στα άλλα δύο νύχια προτίμησε ένα μικρό σχέδιο για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα.

Εμπνευσμένο από πολλούς indie δίσκους μπορείς να κάνεις ένα όμπρε τρίγωνο. Βάψε πρώτα τα νύχια σου στα χρώματα που θέλεις, περίμενε να στεγνώσει, βάλε ένα αυτοκόλλητο σε τριγωνική μορφή και πέρασε το άσπρο μανό από πάνω. Τέλος, βγάλε το αυτοκόλλητο και είσαι έτοιμη!

Αν όμως δεν σου αρέσουν τα τρίγωνα προτίμησε το πουά με νέον φούξια! Είναι εξίσου παιχνιδιάρικο όπως τα άλλα.

 

Πηγή: Pinterest