Στόλισε τα πόδια σου με τις πιο ωραίες αλυσίδες

Ολοκλήρωσε τις boho εμφανίσεις σου με αλυσίδες για τα πόδια.
Στόλισε τα πόδια σου με τις πιο ωραίες αλυσίδες



Τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός και προγραμματίζεις τις διακοπές σου πρέπει να επιλέξεις και τα συνολάκια που θα φορέσεις στο νησί. Θέλεις να είσαι άνετη αλλά ταυτόχρονα να είσαι στιλάτη. Έλα, παραδέξου το, για φέτος έχεις εμπνευστεί από το φεστιβάλ Coachella. Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη γι' αυτό και σου βρήκα καθημερινές κοπέλες που έδωσαν έναν πιο boho αέρα στο outfit τους στολίζοντας τα πόδια. Έτσι θα μπορείς να είσαι ξυπόλητη αλλά πάλι να δείχνεις εντυπωσιακή.

Κάποτε της μόδας ήταν τα βραχιολάκια για το πόδι. Πλέον έχει εκσυγχρονιστεί όμως και ενώνεται με ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο των ποδιών. Συνδύασε το χρυσό με το ασημένιο για αλλαγή!

Δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι όλο αλυσίδα. Μπορείς να βρεις κάποιο από σκοινί και charms που θα κάνουν το αξεσουάρ πιο εντυπωσιακό.

Αν προτιμάς κάτι όμως σε μαύρο, αυτό είναι το τέλειο για σένα. Το μαύρο με το ασημένιο είναι ένας κλασσικός συνδυασμός και ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου.

Επειδή όμως είναι καλοκαίρι, μπορεί να μην θέλεις κάτι τόσο μουντό. Ευτυχώς υπάρχει και η πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή του με πολλά χρώματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Για πιο σικ εμφανίσεις όμως μια απλή χρυσή αλυσίδα με ένα διακριτικό charm αρκεί για να τους μαγέψεις όλους.