Προβλήματα στο σώμα σου από το πουθενά; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις

Φέρε το σώμα σου σε μιαισορροπία!
Προβλήματα στο σώμα σου από το πουθενά; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις



Πολλές φορές νιώθεις κουρασμένη, έχεις πονοκέφαλο ή προβλήματα με το δέρμα σου και δεν ξέρεις καν από προέκυψαν ξαφνικά όλα αυτά. Ίσως φταίει που έχεις παραμελήσει λίγο τον εαυτό σου. Φέρε το σώμα σου σε μια ισορροπία πάλι για να καταπολεμήσεις όλα αυτά τα προβλήματα.

Πρόσεξε τη διατροφή σου.

Μην σε απασχολούν πόσες θερμίδες τρως αλλά ποια θρεπτικά συστατικά βάζεις μέσα σου. Πρέπει να ξέρεις τι σου λείπει για να μπορέσεις να το διορθώσεις ώστε να δυναμώσει το σώμα σου πάλι.

Κάνε γυμναστική.

Δεν χρειάζεται ξαφνικά να πας στο γυμναστήριο 8 ώρες την ημέρα αλλά έστω και η yoga ή ένα περπάτημα θα σου κάνει πολύ καλό. Εγώ που δεν μένω πάρα πολύ ώρα από το κέντρο (καμιά ώρα με τα πόδια) μ'αρέσει να περπατάω μέχρι εκεί τις Κυριακές, να πιω ένα χυμό, να περπατήσω λίγο στην Πλάκα και μετά να ξαναγυρίσω με τον ίδιο τρόπο.

Μην αγχώνεσαι.

Το άγχος κάνει πολύ κακό στο σώμα σου και μπορεί να εκδηλωθεί με πάρα πολλούς (άσχημους) τρόπους στο σώμα όπως να γκριζάρουν τα μαλλιά πιο γρήγορα, ρυτίδες, σπυράκια και άλλα πολλά. Βρες ένα χόμπι που να σου αρέσει και να το απολαμβάνεις για να ξεχνιέσαι. Να ξέρεις ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα!