Τι είναι το flip manicure; (Ρεπορτάζ αγοράς)

Φαίνεται να είναι της μόδας αλλά είναι όντως τόσο ωραίο ή απλά παρασυρόμαστε;
Τι είναι το flip manicure; (Ρεπορτάζ αγοράς)



Τι είναι το flip manicure που βλέπεις όλο και πιο συχνά τελευταία; Το έκανε πρώτα η Adele στα Grammys 2012 αλλά φαίνεται ότι η μόδα άρχισε πρόσφατα να ανθίζει με το instagram και το pinterest να γεμίζουν από φωτογραφίες flipped manicure. Μερικά είναι πραγματικά ενδιαφέρον και άλλα φτάνουν τα όρια του κιτς οπότε αφήσου ελεύθερη για να φτιάξεις και εσύ τα νύχια σου έτσι.

Καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις φυσικά σε μακριά νύχια και σε ακριλικά ή με τζελ που είναι και πιο σκληρά. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολεύει οπότε βάλε μια φίλη σου να σε βοηθήσει) ή μπορείς να πας και σε μια επαγγελματία για να σου κάνει και ένα πιο εξειδικευμένο σχέδιο.

Πηγή: Pinterest

Δεν μπορώ να πω ότι είναι από τα αγαπημένα μου trend στα νύχια, γενικά δεν μου αρέσουν τα πολλά σχέδια τα προτιμώ μονόχρωμα ή με πολύ διακριτικό σχέδιο αλλά έτσι όπως έψαχνα να βρω φωτογραφίες είδα ένα flipped manicure που μου τράβηξε το ενδιαφέρον γιατί θυμίζει πολύ τα παπούτσια του Christian Louboutin. Στην εξωτερική πλευρά μαύρο γυαλιστερό και από μέσα κόκκινο, είναι διακριτικό αλλά κάνει εντύπωση. Εσύ θα το δοκίμαζες;

Πηγή: Pinterest

Πηγή: SugarScape