Μανικιούρ: Πάλι τα ίδια! Όλες οι αιτίες που σου χαλάει το μανικιούρ

Κράτησε το χρώμα περισσότερο από δύο μέρες.
Μανικιούρ: Πάλι τα ίδια! Όλες οι αιτίες που σου χαλάει το μανικιούρ



Πάλι τα ίδια. Έχουν περάσει μόνο δύο μέρες από τότε που έκανες μανικιούρ αλλά τα νύχια σου είναι πάλι σε άσχημη κατάσταση. Όταν κρατούν τρεις μέρες εσύ κάνεις πάρτυ! Το θεωρείς ότι άντεξαν και πολύ. Σίγουρα είναι κουραστικό όμως να τα φροντίζεις κάθε δύο μέρες τα νύχια σου. Ούτε τον χρόνο έχεις ούτε την όρεξη. Μάθε τι φταίει που τα νύχια σου χαλούν συνεχώς ώστε ν μπορείς να τα αποφύγεις.

 

► Για να κάνουν οικονομία μερικά στούντιο νυχιών μπορεί να αραιώνουν τα βερνίκια τους με αποτέλεσμα εσένα να μην σου κρατάει. Την επόμενη φορά φέρε μαζί σου το αγαπημένο σου μανό.

► Κι όμως τα quick-dry topcoats περιέχουν ασετόν με αποτέλεσμα τα νύχια σου να ξεραθούν και να χαλάσει πιο γρήγορα το χρώμα.

► Μην κουνάς όπως να 'ναι το μανό για να το ανακατέψεις γιατί δημιουργεί φουσκάλες και μετά το χρώμα δεν στρώνει ομοιόμορφα. Προτίμησε να το βάλεις ανάμεσα στα χέρια και να κινήσεις τα χέρια σου όπως θα τα έτριβες αν είχε κρύο έξω.

► Αν πληκτρολογείς πολλές ώρες την ημέρα υπάρχει περίπτωση να φθείρεις τις άκρες. Η λύση είναι να βάψεις τα νύχια πολύ καλά στην άκρη μέχρι να πάει στο κάτω μέρος.

► Πόσες φορές δεν ψάχνεις τα κλειδιά που έχεις ρίξει χύμα στην τσάντα; Με αυτόν τον τρόπο κάνεις ζημιά στα νύχια σου γι' αυτό φρόντισε να τα έχεις πάντα σε ειδικό τσεπάκι.

► Από τα πιο γνωστά αίτια είναι το πλύσιμο των πιάτων. Βάλε γάντια ή απλά χρησιμοποίησέ το ως δικαιολογία να να τα πλύνει το αγόρι σου.