Θέλεις να δείξεις την αφοσίωσή σου στα κατοικίδιά σου; Δες εδώ τα καλύτερα τατουάζ με ζωάκια

Θα τα λατρέψεις!
Θέλεις να δείξεις την αφοσίωσή σου στα κατοικίδιά σου; Δες εδώ τα καλύτερα τατουάζ με ζωάκια



Αποκλείεται να έχεις κάποιο κατοικίδιο και να μην το αγαπάς όσο τίποτα άλλο στη ζωή σου. Αν αγαπάς όμως και τα τατουάζ μπορείς να τα συνδυάσεις και να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείς να κάνεις κάτι πολύ μίνιμαλ ή κάτι με λεπτομέρεια, μπορείς να κάνεις μεγάλο, μικρό. Ψάχνοντας στο Pinterest θα βρεις απ' όλα αλλά για να μην ψάχνεις ώρες ατελείωτες εμείς διαλέξαμε τα αγαπημένα μας.

Ένα πολύ απλό τατουάζ είναι η γραμμική καρδιά με μια πατούσα. Είναι ένα πάρα πολύ διακριτικό σχέδιο το οποίο μπορείς να το κρύψεις εύκολα.

Προτιμάς κάτι σε τελείως μίνιμαλ γραμμή; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτό το σχέδιο. Αν δεν έχεις σκύλο ή γάτα μπορείς πάντα να το αλλάξεις αλλά διατηρώντας αυτό το ύφος.

Βάλε τον σκύλο σου να πατήσει σε μία μπογιά και μετά σε ένα λευκό χαρτί. Περίμενε να στεγνώσει και πήγαινέ το στον tattoo artist για να σου κάνει ακριβώς την πατούσα του σκύλου σου.

Φυσικά μπορείς να βάλεις και χρώμα στο τατουάζ. Ωραίο σχέδιο είναι το πορτρέτο του κατοικίδιου σου σε origami.

Για κάτι πιο vintage μπορείς να κάνεις το περίγραμμα της γάτας ή του σκύλου σου και να το γεμίσεις με old school λουλούδια.