Ζηλέψαμε τα νύχια της Κατερίνας Στικούδη! Μάθε πώς θα τα πετύχεις

Το όμπρε είναι το σχέδιο που πρέπει να δοκιμάσεις.
Ζηλέψαμε τα νύχια της Κατερίνας Στικούδη! Μάθε πώς θα τα πετύχεις



Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε με σιγουριά για την Κατερίνα Στικούδη. Δεν φοβάται να πειραματιστεί! Σε μία πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοίρασε με τους θαυμαστές της το καινούργιο μανικιούρ για το νέο της music video. Το μανικιούρ ήταν stiletto ombre με ροζ και κίτρινο μανό.

 

Είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό σχέδιο και χρώμα οπότε ίσως να μην νιώσεις ακόμα άνετα να τολμήσεις κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως να το κάνεις σιγά σιγά. Φτιάξε πρώτα το σχήμα και βάψε τα σε ένα nude χρώμα μέχρι να το συνηθίσεις.

Μετά από μία εβδομάδα δοκίμασε το όμπρε εφέ αλλά προτίμησε να χρησιμοποιήσεις πιο ‘ασφαλές’ χρώματα ώστε την επόμενη φορά να μπορέσεις να κάνεις ακριβώς το ίδιο μανικιούρ με την Κατερίνα Στικούδη.

Ο τρόπος για να πετύχεις το όμπρε εφέ είναι απλός. Βάψε το σφουγγαράκι που έχεις για να βάφεσαι (ένα που δεν θα χρησιμοποιείς) στα δύο χρώματα. Φρόντισε να κάνεις μία ροζ γραμμή δηλαδή και από κάτω την κίτρινη. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και ένα μεταβατικό χρώμα, για παράδειγμα βάλε ανάμεσα στο ροζ και στο κίτρινο λίγο πορτοκαλί. Τώρα πίεσε το σφουγγαράκι στο νύχι σου και επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να πετύχεις την ένταση στο χρώμα που θέλεις. Περίμενε να στεγνώσει λίγο και πέρασε το top coat. Αυτό ήταν, τόσο απλό!