Νύχια σαν star: Πάρε το παράδειγμα της Taylor Swift

Μάθε πώς θα πετύχεις το μανικιούρ της Taylor Swift καιSerayah McNeill.
Νύχια σαν star: Πάρε το παράδειγμα της Taylor Swift



Τα VMA μπορεί να τελειώσαν αλλά εμείς ακόμα απολαμβάνουμε να βλέπουμε φωτογραφίες από τα προσωπικά προφίλ στο Instagram των celebrity. Φυσικά μία από αυτές είναι και η αγαπημένη μας Taylor Swift. Κορίτσι-θαύμα στην pop μουσική. Μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε απεικόνιζε τα μανικιούρ της Gigi Hadid, της Serayah McNeill αλλά και το δικό της.

Τα δύο μανικιούρ είχαν όλα στρας ενώ της Gigi ήταν ‘γυμνά’ τα νύχια όμως ταίριαξε με το ‘Glittery Hands’ όπως σχολίασε η ίδια η Taylor μιας και φορούσε δαχτυλίδια με διαμάντια.

 

 

Ψάχνεις και εσύ να βρεις το τέλειο μανό σαν της Taylor ή Serayah; Το #FollowMe σου διάλεξε μερικά υπέροχα μανό σε διάφορες αποχρώσεις για να διαλέξεις εκείνο που θα ταιριάξει περισσότερο στο στυλ σου.

Μην ξεχνάς όμως πως μέχρι και τα μανό με glitter θέλουν και αυτά την περιποίησή τους πιο πριν. Είτε έχεις βαμμένα νύχια είτε όχι πέρασε λίγο βαμβάκι με ασετόν για να διώξεις τη λιπαρότητα. Έτσι το μανικιούρ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Ανάλογα με το μανό μπορείς να βάλεις πρώτα κάποιο χρώμα ώστε να το συνδυάσεις με glitter. Όπως και να έχει πρέπει να περάσεις μερικές στρώσεις για καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος, μην ξεχάσεις να απλώσεις ένα top coat για να ‘κλειδώσεις’ το μανικιούρ.