Πέντε μανικιούρ που ταιριάζουν με την βροχή

Μπες στο κατάλληλο mood με αυτά τα σχέδια.
Πέντε μανικιούρ που ταιριάζουν με την βροχή



Μπήκες στο mood του φθινοπώρου; Αν όχι τότε αυτά τα μανικιούρ θα σε βάλουν σίγουρα! Βρήκαμε τα αγαπημένα μας σχέδια που θυμίζουν την κακοκαιρία αλλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Δεν έχει σημασία αν έχεις κοντά ή μακριά νύχια, τα παρακάτω σχέδια είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους νυχιών. Πιάσε τα σύνεργα και ανανέωσε το μανικιούρ σου!

Το πρώτο είναι οι αστραπές. Ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό μανικιούρ και το καλό είναι πως δεν είναι απαραίτητα ένα girly σχέδιο.

Δεύτερο είναι αυτό το super cute σχέδιο που είναι και πολύ εύκολο να το κάνεις μόνη σου. Τι πιο φθινοπωρινό από συννεφάκια, βροχή και ομπρέλα;

Αυτό το σχέδιο μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο απλά με διαφορετικά χρώματα. Η διαφορά είναι ότι σε αυτό το μανικιούρ πρόσθεσαν και μικρά στρας για 3D βροχή.

Φυσικά το μανικιούρ σου δεν χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό επειδή ο καιρός είναι γκρίζος. Μπορείς να επιλέξεις έναν γαλάζιο ουρανό!

Τέλος, μπορείς να βάψεις τα νύχια σου σε ένα μεταλλικό χρώμα και με το top coat σου να δημιουργήσεις μικρές σταγόνες. Θα είναι σαν να είναι πάντα βρεγμένα τα νύχια σου!