Πρώτο τατουάζ: Τι πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου πριν το κάνεις

Όπως "τι σχέδιο να κάνω για να μην το βαρεθώ;"
Πρώτο τατουάζ: Τι πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου πριν το κάνειςΤα τελευταία χρόνια αν δεις κάποιον χωρίς τατουάζ, σχεδόν εντυπωσιάζεσαι. Μέτρα πόσοι από τους γνωστούς της ηλικίας σου δεν έχουν έστω και ένα μικρό στον καρπό (για τις γυναίκες) ή ένα μανίκι (για τους άντρες). Προς το παρόν έχεις αντισταθεί, αλλά όλο και πιο συχνά σου μπαίνουν ιδέες να χτυπήσεις κι εσύ ένα. 

Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση, φρόντισε να απαντήσεις πρώτα τις ακόλουθες ερωτήσεις στον εαυτό σου.

#1 Θέλω να βλέπω αυτό το σχέδιο κάθε μέρα;
Μιας και δεν είναι δαχτυλίδι που όταν το βαρεθείς, το βγάζεις, φρόντισε το σχέδιο που θα κάνεις ή πραγματικά να σου αρέσει πολύ, ή να σημαίνει κάτι για σένα, ώστε να μην το βαρεθείς.

#2 Θα μου αρέσω ηλικιωμένη με tattoo;
Δεν έχεις και πολλά παραδείγμτα για να συγκρίνεις, αλλά θα σου άρεσε στο ηλικιωμένο σου χέρι να έχεις ένα "κατεβασμένο" μανίκι;
Εδώ να παρέμβουμε λίγο για να θέσουμε ένα δίλημμα: Τι είναι πιο ωραίο; Ένα ρυτιδιασμένο χέρι ή ένα ζωγραφισμένο, ρυτιδιασμένο χέρι; (μάλλον το δεύτερο)

#3 Μπορεί να επηρεάσει την καριέρα μου;
Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Το πιο σοφό για αρχή (αν δεν είσαι κιόλας κατασταλλαγμένη οικονομικά) είναι να κάνεις κάτι μικρό σε σημείο που αν θες να μπορείς να το κρύψεις.

#4 Το έχω σκεφτεί αρκετά;
Δεν θέλει μάλλον και τόση σκέψη. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην κάνεις υπερβολές.  

Δες εδώ old school tattoo για τους λάτρεις του κλασσικού σχεδίου.