Σήμερα θα δοκιμάσεις αυτά τα χρώματα στο μανικιούρ σου

Δες ποια είναι αυτά που επιλέξαμε για σένα.
Σήμερα θα δοκιμάσεις αυτά τα χρώματα στο μανικιούρ σου



Ξεκινάει μια νέα εβδομάδα οπότε είναι ώρα να ανανεώσεις το μανικιούρ σου. Τώρα που είναι φθινόπωρο είναι καιρός να αλλάξεις τις αποχρώσεις που χρησιμοποιείς. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χρώματα μπορείς να κάνεις τα outfit σου πολύ πιο fashionable. Τα χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτή τη περίοδο είναι τα εξής:

 

Μπορντό: Το μπορντό είναι ένα πολύ σικ χρώμα και φυσικά είναι all time classic. Για να κάνεις ένα εντυπωσιακά μανικιούρ άφησε έναν ημικύκλιο στην αρχή του νυχιού γυμνό και βάψε το υπόλοιπο σε μπορντό χρώμα. Αυτό είναι το λεγόμενο half moon.

Μοβ: Το μοβ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο χρώμα και θυμίζει glam goth. Μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα και κυρίως με χοντρά χουχουλιάρικα πουλόβερ.

Πορτοκαλί: Το πορτοκαλί είναι ένα πάρα πολύ δυνατό χρώμα αυτό τον φθινόπωρο αλλά φρόντισε να είναι η σκούρα απόχρωση, η ζεστή και όχι το φωσφοριζέ του καλοκαιριού!

Μπεζ: Τέλος, το μπεζ χρώμα είναι η ιδανική λύση για να φαίνονται τα δάχτυλά σου πιο μακριά. Το χρώμα αυτό ταιριάζει τέλεια με τα ειδικά για τα νύχια χρυσά αυτοκόλλητα. Δοκίμασέ το!