Βάλε το γκρι στο μανικιούρ σου: Σχέδια για στιλάτες εμφανίσεις

Θα βρεις μερικά εύκολα σχέδια και μερικά πιο περίπλοκα!
Βάλε το γκρι στο μανικιούρ σου: Σχέδια για στιλάτες εμφανίσεις



Το γκρι χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Είναι μια ωραία εναλλακτική αν δεν θέλεις να φοράς συνέχεια μαύρα αλλά δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα άλλα χρώματα. Το γκρι στα νύχια όμως είναι ένα χρώμα πολύ σικ και προσθέτει έξτρα στυλ. Ανάλογα την απόχρωση που θα διαλέξεις μπορείς να κάνεις τα δάχτυλά σου να φαίνονται πιο μακριά. Όσο πιο ανοιχτό το χρώμα τόσο πιο πολύ θα σε κολακεύει. Δες εδώ πέντε μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τώρα που είναι και φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις σχέδια με φύλλα, κολοκύθια και ομπρέλες. Μπορείς να δεις και από τη φωτογραφία πως το γκρι ταιριάζει πολύ με τα φθινοπωρινά χρώματα.

Παίξει με τις αποχρώσεις και στόλισε τα νύχια σου πουά. Είναι ένα πολύ fun σχέδιο χωρίς να θυμίζει παιδικό!

Αν βιάζεσαι και δεν προαβαίνεις να κάνεις κάποιο σχέδιο μπορείς πολύ απλά να βάψεις τα 4 νύχια στο γκρι χρώμα και το ένα σε ένα έντονο φούξια.

Ένα πολύ εύκολο σχέδιο είναι η γραμμή. Με τη βοήθεια ενός σελοτέιπ ή χαρτοταινίες μπορείς να κάνεις τις ευθείες. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις σταθερό χέρι για να πετύχεις αυτό το μανικιούρ!

Τέλος, αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο αλλά αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσεις. Το πουά είναι εύκολο και οι γραμμές απλά θέλουν σταθερό χέρι και φαντασία για να δημιουργήσεις το δικό σου γραμμικό σχέδιο.

Διάβασε επίσης:

Νύχια με φιόγκους: Τα πιο girly σχέδια για σένα