Εμπειρία spa+ τέλεια δερματολογική φροντίδα: αυτή η νέα σειρά φροντίδας είναι... εθιστική!

Το σώμα σου αξίζει την καλύτερη φροντίδα- και τώρα, είναι στο χέρι σου!
Εμπειρία spa+ τέλεια δερματολογική φροντίδα: αυτή η νέα σειρά φροντίδας είναι... εθιστική!



Ο χρόνος που περνάμε με τον εαυτό μας στο μπάνιο μας, αυτός που είναι αποκλειστικά δικός μας για να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και να χαλαρώσουμε, αποκτά πλέον άλλη διάσταση. Το Dove φέρνει μια νέα σειρά περιποίησης, την Dove DermaSpa με τις πιο προηγμένες συνθέσεις που υπάρχουν και με μοναδικό σκοπό να χαρίσει στο σώμα μας την καλύτερη δυνατή περιποίηση από την ενυδάτωση μέχρι την αντιγήρανση και την σύσφιγξη!  

Το δυνατό χαρτί της σειράς DermaSpa είναι ότι φέρνει σε προϊόντα σώματος μία τεχνολογία που μέχρι σήμερα την συναντούσαμε σε προϊόντα προσώπου. Η τεχνολογία Cell-Moisturisers, είναι ένα καινοτόμο ενυδατικό και θρεπτικό σύμπλεγμα με φυτικά έλαια, που δρουν στην καρδιά των κυττάρων, τα αφυπνίζουν και τα ενυδατώνουν σε βάθος. Αλλά και τα αρώματα της σειράς είναι πραγματικά ξεχωριστά, αφού έχουν την υπογραφή της διάσημης αρωματοποιού Ann Gottlieb, η οποία φρόντισε ώστε να προσφέρουν στις αισθήσεις μια υπέροχη εμπειρία spa στο σπίτι. 

Τι περιλαμβάνει η σειρά Dove DermaSpa: 

Goodness

Πολυτελής λοσιόν, κρέμα σώματος, ένα λάδι σώματος και μια κρέμα χεριών, όλα εμπλουτισμένα με ωμέγα έλαια και πάντα με την τεχνολογία Cell-Moisturisers, αφήνουν την επιδερμίδα πλούσια ενυδατωμένη, φωτεινή και απαλή. Κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες, μετατρέπει τη στιγμή της ενυδάτωσης σε στιγμή απόλαυσης!

Uplifted+

Εδώ η βαθιά ενυδάτωση και θρέψη βοηθούν στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας χρήση. Η σειρά περιλαμβάνει μια ελαφριά σαν πούπουλο λοσιόν, ένα λάδι που γλιστρά πάνω στο σώμα και ένα roll-on gel - προϊόν έκπληξη!- που συνδυάζει μια δροσερή ενυδατική σύνθεση με την απαλή μαλακτική δράση του συστήματος 3 σφαιριδίων για τονωμένη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα

Youthful Vitality

 Αν αισθάνεστε πως η επιδερμίδα σας αρχίζει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια του χρόνου, η Youthful Vitality είναι η επιλογή που θα επαναφέρει τη νεανικότητά της. Η σύνθεσή της με CellM και ένα συμπυκνωμένο ορό φροντίδας με γαλακτικό οξύ, προκαλούν =ήπια απολέπιση της επιδερμίδας και προάγουν την ανάπλαση της επιδερμίδας ώστε να δείχνει ελαστική και αναζωογονημένη, με ομοιόμορφο τόνο και ενυδατωμένη. 

Summer Revived

Για όσες αρνούνται να αποχωριστούν το καλοκαίρι ή απλά, θέλουν να αποκτήσουν ένα ελαφρύ, φυσικό μπρονζέ χρώμα πριν έρθει η ώρα της παραλίας, η Summer Revived θα μπει άμεσα στο μπάνιο τους. Μέρα με τη μέρα, κάνει την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη ενώ χάρη στους αυτό-μαυριστικούς παράγοντες που περιέχει, χαρίζει στο δέρμα μια φυσική sunkissed λάμψη.