Επιχείρηση: Επίπεδη κοιλιά μέχρι τις διακοπές (ρεπορτάζ αγοράς)

Ακόμα και τώρα προλαβαίνεις!
Επιχείρηση: Επίπεδη κοιλιά μέχρι τις διακοπές (ρεπορτάζ αγοράς)



Ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που θα μειώσει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς και θα καταπολεμήσει το φούσκωμα, μέχρι να έρθει η ώρα της παραλίας. 

Ο Myatt Murphy, συγγραφέας του βιβλίου "The Body You Want in the Time You Have" έφτιαξε μια λίστα με προτεραιότητες: "Πρώτα διατροφή, μετά cardio, μετά μυική ενδυνάμωση και τέλος κοιλιακοί. Ακολουθήστε αυτή τη σειρά και θα δείτε διαφορά από την πρώτη εβδομάδα. Αφιερώστε 60 λεπτά την ημέρα για να φτιάχνετε υγιεινά γεύματα στο σπίτι, 20 λεπτά κάθε μέρα, για3 με 5 φορές την εβδομάδα για ασκήσεις cardio, 15 λεπτά την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα για ενδυνάμωση και τέλος, 5 λεπτά την ημέρα, 3 φορές την εβδομάδα για κοιλιακούς". 

Σε αυτό το πρόγραμμα πρόσθεσε και ένα προϊόν στοχευμένης δράσης για την περιοχή της κοιλιάς, και έχεις την τέλεια στρατηγική αδυνατίσματος! 

Δοκίμασε: 

Nip+Fab Tummy Fix: Δραστική φόρμουλα με ενεργά συστατικά που διασπούν το λίπος και σμιλεύουν την περιοχή της κοιλιάς (στα attica) 

 

Rodial Super-Fit Tummy Tuck: Μειώνει το λίπος στην κοιλιά έως και και 2 εκατοστά σε μόλις οκτώ εβδομάδες (σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση) ενώ βοηθά στην σύσφιγξη της επιδερμίδας. (στα attica) 

Orlane S.O.S Ventre Plat: Καφείνη, φύκια, centella Asiatica και άλλα δραστικά συστατικά συνεργάζονται για τη μείωση του λίπους και της "φλούδας πορτοκαλιού", την καταπολέμιση της χαλάρωσης και την τόνωση της μικροκυκλοφορίας. 

Elancyl Cellu Slim Ventre Plat: Εκχύλισμα Κεκρόπιας και Καφείνης καθώς και το καινοτόμο συσφικτικό συστατικό PCA, σμιλεύουν τη μέση και την κοιλιά και δίνουν ορατά αποτελέσματα από την 14η μέρα χρήσης. 

Vichy Destock Ventre: 5% Καφεΐνη σε αγνή μορφή μαζί με εκχύλισμα πράσινου καφέ και φυσικά πεπτίδια, μειώνουν το συσσωρευμένο λίπος, καταπολεμούν τη χαλάρωση και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα στην περιοχή της κοιλιάς. 

Frezyderm Reform Abdomen Care: Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα, συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα. Ιδανική και για χρήση μετά τον τοκετό.