Ροζ και glitter νύχια για να μπεις στο mood των Χριστουγέννων

Μάθε πώς να τα φτιάξεις μόνη σου.
Ροζ και glitter νύχια για να μπεις στο mood των Χριστουγέννων



Θέλεις να μπεις σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων αλλά να μην γεμίσεις ξαφνικά glitter παντού; Γιατί δεν δοκιμάζεις να το πας ένα βήμα τη φορά μέχρι να φτάσουν όντως οι γιορτινές μέρες; Ψάχνοντας στο pinterest θα βρεις πολλά σχέδια για νύχια για να σου δώσουν έμπνευση. Εμείς όμως βρήκαμε το αγαπημένο μας και θα δεις παρακάτω πως να το δημιουργήσεις και εσύ.

 

● Για να μάθεις να κάνεις το μανικιούρ από την αρχή δηλαδή να φροντίσεις τα πετσάκια και πως να τα λιμάρεις πάτησε εδώ.

● Αφού έχεις προετοιμάσει λοιπόν τα νύχια σου, περνάμε βάψιμο. Πέρασε μία στρώση σε όλα τα νύχια ένα διάφανο βερνίκι που είναι ειδικό για βάση. Συνήθως αυτά περιέχουν θρεπτικά συστατικά για να προστατέψουν τα νύχια από το χρώμα.

● Πάρε το ροζ βερνίκι της επιλογής σου και πέρασε 2 στρώσεις για να βγει ομοιόμορφο το χρώμα. Βέβαια προτού περάσεις τη δεύτερη στρώση περίμενε να στεγνώσει ελάχιστα η πρώτη για λεία επιφάνεια.

● Τώρα πρέπει να έχεις έτοιμες τις πέτρες γιατί χρειάζονται γρήγορες κινήσεις στο επόμενο βήμα. Σε κάθε νύχι περνάς το top coat για περισσότερη διάρκεια και γυαλάδα αλλά πριν περάσεις στο επόμενο με ένα παλιό τσιμπιδάκι φρυδιών πιάνεις μια πέτρα και την τοποθετείς στο κάτω μέρος.

● Φυσικά για το νύχι που είναι όλο glitter δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις ολόκληρη τη διαδικασία. Τη βάση και το top coat θα τα χειαστείς αλλά δεν χρειάζεται να βάλεις το ροζ βερνίκι, αντί γι' αυτό μπορείς να βάλεις ένα που έχει ήδη το glitter μέσα ή να βάλεις ένα διάφανο και να το βουτήξεις σε ένα βαζάκι με glitter. Αν επιλέξεις τον τελευταίο τρόπο πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις έναtop coat γιατί αλλιώς η υφή της επιφάνειας θα παραμείνει άγρια.