5 οικονομικοί τρόποι για να βελτιώσεις το δέρμα σου

Θα χρειαστείς μόνο μερικά απλά υλικά.
5 οικονομικοί τρόποι για να βελτιώσεις το δέρμα σου



Αν ψάχνεις συνέχεια να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις το δέρμα σου αλλά δεν μπορείς να ξοδέψεις άλλα λεφτά, ήρθες στο κατάλληλο μέρος! Εδώ θα βρεις οικονομικούς τρόπους για να φροντίσεις το δέρμα σου χωρίς να σου φύγει μια ολόκληρη περιουσία.

 

Πιές νερό

Αυτός είναι και ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να βελτιώσεις το δέρμα σου. Η αφυδάτωση κάνει το δέρμα σου ξηρό και θαμπό οπότε πίνοντας νερό μπορείς να το αποφύγεις. Συνιστάται να πίνεις γύρω στα 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Χρησιμοποίησε χλιαρό νερό

Για να πλύνεις το πρόσωπό σου ή και να κάνεις μπάνιο χρησιμοποίησε χλιαρό νερό γιατί το καυτό όσο ωραίο και να είναι κάνει το δέρμα σου ξηρό.

Άλλαξε τις μαξιλαροθήκες

Ειδικά αν έχεις πρόβλημα με την ακμή θα σε βοηθήσει πολύ να αλλάζεις τις μαξιλαροθήκες κάθε δυο μέρες. Με αυτό τον τρόπο δεν μαζεύουν βρωμιές που μετά κάθονται στο πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να γεμίσεις σπυράκια.

Απέφυγε τα γαλακτοκομικά

Σε πολλούς τα γαλακτοκομικά μπορούν να δημιουργήσουν δερματολογικά προβλήματα όπως ερεθισμούς και ακμή. Αν υποψιαστείς ότι σε ενοχλεί δοκίμασε να τα κόψεις για έναν μήνα, ίσως δεις διαφορά!

Κάνε απολέπιση με σπιτικά υλικά

Μπορεί όλα τα προϊόντα της αγοράς να είναι η εύκολη λύση αλλά δεν ταιριάζουν σε όλες τα συστατικά που περιέχουν οπότε μπορούν να σου δημιουργήσουν χειρότερα προβλήματα. Δοκίμασε να κάνεις απολέπιση με σπιτικά υλικά όπως με χοντρό αλάτι και ελαιόλαδο ή με ζάχαρη ή και απλά με μια ζεστή πετσέτα.