Τα καλύτερα αρώματα για να κάνεις δώρο στους άντρες της ζωής σου

Επειδή οι γιορτές ακόμα δεν έχουν τελειώσει...
Τα καλύτερα αρώματα για να κάνεις δώρο στους άντρες της ζωής σου



Και εκεί που νόμιζες πως τελείωσαν οι γιορτές σε περιμένουν άλλες τόσες μόνο που είναι ονομαστικές. Δεν μπορεί να μην έχεις στον κύκλο σου έστω έναν Γιάννη, Φάνη ή και Βασίλη που να μην έχεις προλάβει να δεις! Ένα πράγμα σημαίνει αυτό: και άλλα δώρα. Το πιο πιθανό είναι να έχεις ψωνίσει ήδη τα δώρα για τον άντρα σου, τον αδερφό σου και τον πατέρα σου αλλά όλο και κάποιος θείος ή κολλητός θα σου έχει ξεφύγει. Το καλό είναι πως σε αυτούς δεν χρειάζεται να κάνεις ένα δώρο το οποίο θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Μπορείς να την γλυτώσεις με κάτι πιο τυπικό όπως ένα άρωμα.

Όσο κοκέτες μπορεί να είναι οι γυναίκες το ίδιο είναι και οι άντρες και ας μην το παραδέχονται. Έχω έναν φίλο που κάνει περισσότερη ώρα να ετοιμαστεί από μένα μέχρι και δεν είναι γκέι! Φαντάζομαι και εσύ θα ξέρεις κάποιον τέτοιο. Άρα είναι μύθος πως μόνο οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους. Το άρωμα είναι μια έξυπνη ιδέα μιας και είναι κλασσικό και η μόνη αποτυχία θα είναι να μην αρέσει η μυρωδιά. Θα μου πεις πως αυτό είναι όμως το βασικό... Ναι μπορεί να μετράει η μυρωδιά αλλά όπως και να έχει, είναι διαχρονικό, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και είναι 50% οι πιθανότητες να του αρέσει. Αν δεν του αρέσει πάει απλά και το αλλάζει.

Υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό; Σκέψου να του έπαιρνες ένα πουλόβερ και όχι απλά να μην του άρεσε αλλά να μην του έκανε κιόλας άρα οι πιθανότητες να το αλλάξει αυξάνονται! Είδες τι μαθηματικό μυαλό έχω ε; Εντάξει αν έχεις την οικονομική άνεση για ένα gadgetάκι θα ήταν καλύτερο αλλά αν πάρεις στον θείο κάτι τέτοιο, στον πατέρα σου τι θα έπρεπε να πάρεις; Αυτοκίνητο; Βλέπεις λοιπόν πως το άρωμα είναι η καλύτερη λύση και εδώ θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα.